Iubita lui Speak, decizie radicală. Și-a lansat prima afacere

Iubita lui Speak, decizie radicală. Și-a lansat prima afacere
Iubita lui Speak, decizie radicală. Și-a lansat prima afacere

Cuplul Speak și Cristina Ştefania este unul sudat și i-am putut urmări în experiența ”Asia Express” difuzată de Antena 1, în sezonul doi al acestui show. De curând Ștefania și-a bucurat fanii, mai ales fanele, după ce și-a anunțat deschiderea unei afaceri.

Iubita lui Speak, decizie radicală

De curând Ștefania și-a anunțat fanii că a decis să-și lanseze propria linie de costume de baie, ea fiind și imaginea brandului lansat.  Ajunsă la 22 de ani, are tot ce-și poate dori, și-a găsit jumătatea, pe Speak care a cerut-o în căsătorit într-un mod adorabil, la „Asia Express”. Este una din tinerele de succes pe plan muzical şi a decis să devină și femeie de afaceri.

Ștefania și-a lansat prima afacere

Ștefania, de curând, și-a lansat propriul bussiness, constând intr- o colecţie de costume de baie. Colecția se numește ”Stefania Swimsuits” și, după cum povestește Ștefania, este vorba despre o linie de costume de baie. Prețurile variază între 338 de lei şi 498 de lei. Colecția este reprezentată de o serie  costume de baie dintr-o singură piesă sau două piese, disponibile culori precum roz, alb, negru, chiar şi auriu. Cristina Ştefania a decis să fie chiar ea imaginea propriului brand.

Dovadă stau pozele provocatoare în superbele costume de baie care pot fi găsite pe magazinul online creat expre pentru asta. DOritoarele pot găsi diverse mărimi: XS, S, M, L şi XL. Se pare că tânăra artista s-a gândit şi la fetele care au măsuri de fotomodel, dar şi la cele cu forme. Din păcate, imediat după lansarea magazinului online, au fost ceva probleme, dar care s-au remediat ulterior și domnișoarele și doamnele s-au putut bucura apoi de costumele de baie create și au putut face shoping.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI