Iubita lui Reghecampf a învățat la Cambridge. Ce studii are, de fapt, Corina şi cu ce se ocupă în prezent

de: Năstase Mirabela
16 10. 2021

Iubita lui Lurențiu Reghecampf, tânăra de 29 de ani, originară din Deva, este acum în centrul unui scandal monden, însă misterioasa brunetă pare a avea studii solide.

Ce studii are Corina şi cu ce se ocupă

Corina l-ar fi cunoscut pe Reghe în Dubai. Tot în Dubai a început și Facultatea de Management, după care s-a transferat în România. Bruneta mai are și un master în afaceri la Cambridge.

Despre iubita lui Reghecampf se mai spune și că ar avea un nickame cunoscut încă din vremea în care era stabilită în Anglia. Acolo, aceasta ar fi câștigat premiul ”Golden Mouth” (n.red. ”Gura de Aur”), într-o competiție internațională pentru videochatiste și hostesse, care se organizează în Dubai.

În prezent, Corina ar fi antreprenoare. Ea ar deține un salon de înfrumusețare în București și ar fi și directoarea unei companii ce derulează afaceri pe relația dintre China și România.

Recent, au apărut și poze care îi înfățișează pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina, îmbrățișați și îndrăgostiți. Tânăra amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi și însărcinată cu copilul acestuia. Văzând imaginile cu soțul ei și amanta, Anamaria Prodan a reacționat imediat și a spus că în acest weekend vor exista discuții în familia Prodan-Reghecampf, iar luni se va veni cu un anunț oficial prin care își va prezenta decizia în ce privește căsnicia.

„❤️❤️❤️Multumesc tuturor  pentru mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF !„, a scris Anamaria.

Laurențiu Reghecampf: ”Personal, am depus actele de divorț”

Laurențiu Reghecampf, actualul soț al Anamariei Prodan, anunța în urmă cu câteva zile că a depus actele de divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus Laurențiu Reghecampf cancan.ro.