Iubita lui Reghe, gravidă în 6 luni, arată senzațional. Unde a fost surprinsă Corina Caciuc

Iubita lui Reghe, gravidă în 6 luni, arată senzațional. Unde a fost surprinsă Corina Caciuc
Iubita lui Reghe, gravida in 6 luni, arata senzational

Laurențiu Reghecampf se pregătește să fie tătic în doar 3 luni de zile, iar emoțiile sale sunt extrem de mari. Corina Caciuc, partenera sa de viață, este însărcinată în 6 luni și-l va face părinte pentru a treia oară pe fostul soț al Anamariei Prodan. Cum arată frumoasa șatenă gravidă în al doilea trimestru. Radiază de fericire.

Reghe și Corina Caciuc se iubesc de mai bine de 3 ani, de pe vremea când antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan. Frumoasa șatenă este gravidă în șase luni cu viitorul copil al lui Reghe, cel care va deveni tată de băiat pentru a treia oară.

Laurențiu Reghecampf mai are un băiat din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, pe Luca, și pe Bebeto, Laurențiu jr, din mariajul cu celebra impresară Anamaria Prodan.

Recent, Corina Caciuc a fost surprinsă în oraș, de către paparazii de la Spynews, în timp ce-și făcea cumpărăturile, în fotografiile care se pot vedea aici. Pentru că se apropie de momentul în care va intra în al treilea trimestru de sarcină, Corina Caciuc și Reghe au grijă ca totul să fie pregătit pentru venirea pe lume a fiului lor.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf și-a etalat burtica de gravidă într-un supermarket din Capitală, unde a făcut cumpărăturile. Îmbrăcată lejer, într-o bluză lungă albă, pantaloni închiși la culoare și ghete în picioare, Corina Caciuc și-a pus o haină groasă pe deasupra, pentru a se asigura că îi este cald.

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a jignit pe fostul ei soț, în cadrul unui interviu acordat publicației Click!. Impresara de fotbal s-a referit la fostul ei partener ca la o persoană ce „are mintea cât furnica”.

„Familia lui? El săracul are minte cât furnica. Familia lui azi este Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf Jr, Sarah, Rebecca și Luca. Dar acum omul și-a dat arama pe față. La el familiile sunt zilnic altele. Sau de fiecare dată când apare o fată de oraș, vrea familie. Dacă rămân toate gravide, el le numește familie.

Ce să-i ceri? Dacă el a coborât de pe Everest în iad, dacă el a ajuns râsul țării. Dacă prietenii îi dau mesaje că îi cunosc fetele de care se îndrăgostește mai bine decât le cunoaște el… dacă toți îi arată poze cu din cluburi de striptease, dacă toți îi comunică prețul fetelor de oraș, ale lui, el săracul ce sa facă? Se îndrăgostește subit, iar ele, la fel subit, cât are bani.

După îi dau un șut în fund. Ca să ajungi la vârsta ta, să primești zeci de mesaje să îți vezi de familia ta, să nu te faci de râs, căci tu ești cam ultimul din oraș care le face copii și le ia de neveste … vă dați seama, ce jalnic?

Unde să mai intre el cu capul sus? Nicăieri. Dar la mintea lui poate schimba impresii cu toți din oraș. Căci ce să vezi? Are zeci de prieteni cu care poate schimba păreri. Problema e că deocamdată toți râd de el.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan divorțează după o căsnicie de 13 ani de zile. Cei doi au împreună un fiu pe care-l alintă Bebeto. Prima înfățișare a divorțului va avea loc pe data de 7 februarie.