27 iun. 2021 | 10:46

Iubita lui Răzvan Simion, reacție minunată de iubire. Vedeta Antenei 1 nu se aștepta la asemenea mesaj

Monden
Iubita lui Răzvan Simion, reacție minunată de iubire. Vedeta Antenei 1 nu se aștepta la asemenea mesaj
Daliana Răducan, declarație superbă de dragoste pentru Răzvan Simion

Sunt frumoși, îndrăgostiți și nu se mai ascund! Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt mai fericiți ca niciodată, semn că relație dintre ei merge ca pe roate. Iată că iubita starului de la Neatza a decis să îi facă o declarație de iubire partenerului său, luând prin surprindere fanii vedetei de la Antena 1.

Ce declarație de dragoste superbă a primit Răzvan Simion de la iubita lui, Daliana Răducan

Daliana Răducan și Răzvan Simion trăiesc o poveste de dragoste de mai bine un an și sunt mai fericiți ca niciodată! Încă de când sunt împreună, aceștia nu se feresc să își facă fel și fel de declarații în mediul online, spre deliciul fanilor. Totuși, ei păstrează încă un ton discret pentru a nu face public chiar tot ce se întâmplă în relația lor, chiar dacă toată lumea știe că s-au mutat împreună și nu mai pot sta departe unul de celălalt.

Iubita starului de la Neatza a cunoscut-o pe fiica partenerului său, Ianca. Cele două se înțeleg foarte bine, mai ales pentru că tânăra a postat o fotografie în care tatăl său apare alături de Daliana Răducan. A venit vremea pentru o altă dezvăluire bombă din relația celor doi, condimentată cu o declarație superbă de dragoste făcută chiar de arhitectul ce i-a furat inima vedetei de la Antena 1.

„Când ești îndrăgostit, viața se aude în ritmuri de Puccini.”, a fost mesajul transmis de Daliana Răducan pe contul său de Instagram.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan au participat împreună la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, ce a avut loc pe data de 15 mai. Cei doi nu au mai vrut să își ascundă dragostea și le-au demonstrat tuturor că formează un cuplu foarte strașnic.

În timp ce starul este foarte apreciat de publicul de la Neatza, iubita sa este de profesie arhitect și a făcut parte din proiectul ‘Visuri la cheie’. Aceasta este îndrăgostită de meseria ei, așa că și-a ajutat iubitul în trecut și cu amenajarea unui spațiu din platoul show-ului pe care îl moderează.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă.”, se autodescrie Daliana pe site-ul pe care îl are.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
Capital.ro
Locul din România în care va fi construit un viaduct spectaculos. Costurile se ridică la sute de milioane de lei
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
EXPLOZIE la o FABRICĂ de ARMAMENT din BERLIN! Alertă în GERMANIA
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro