Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație. Ce s-a întâmplat recent cu Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație. Ce s-a întâmplat recent cu Irina Tănase

Se pare că lucrurile nu merg bine în ”lumea” lui Liviu Dragnea. După ce i s-a refuzat eliberarea din închisoare, și după ce au circulat zvonuri că viitoarea soție își cam face de cap, singurică, mai nou a ieșit la iveală că Irina Tănase a fost la un pas de moarte, conform celor de la cancan.ro.

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație

Liviu Dragnea, aflat încă în inchisoare, și viitoarea soție Irina Tănase se află într-un plin scandal, după ce s-a scris în presă că ar fi folosit banii publici pentru distracții și diferite excursii. Astfel că în fața Curții de Conturi nu s-au putut justica sumele plătite pentru avioanele private închiriate pentru Liviu Dragnea și echipa lui. Mergând mai departe, presa a scris despre relația dintre cei doi. Între Irina Tănase și Liviu Dragnea este o diferență de vârstă de 32 de ani. Ea are 25, el 57. Așadar, ajunsă în atenția opiniei publice din postura de iubită a lui Dragnea, tânăra a devenit rapid unul dintre cele mai controversate personaje. Vânat a fost și începutul lor, nu numai parcursul.

Astfel, s-a aflat că spre finalul anului 2013, când avea 21 de ani, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea, după ce inițial se făcuse remarcată participând ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Începutul a fost rapid și pare că și sfârșitul, Irina postând pe Instagram două mesaje care induc ideea de despărțire, prin cuvintele existente: loialitate, schimbare și toxic. De la postul de asistentă, Irina a ajuns repede în postura de iubită a fostului lider PSD, ceea ce nu a surprins pe nimeni, dar se pare că acum problemele s-au complicat puțin, mai ales în ceea ce o privește pe Irina Tănase.

Ce s-a întâmplat recent cu Irina Tănase

Cei de la cancan.ro au aflat că iubita lui Liviu Dragnea, din păcate, s-a aflat la un pas de o tragedie, este vorba de o intervenție chirurgicală la care a fost supusă tânăra în Turcia. Din informațiile de până acum, tot ceea ce se știe este că Irina Tănase suferă de o boală genetică a oaselor, fiind la a patra intervenție chirugicală de acest gen.

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație. Ce s-a întâmplat recent cu Irina Tănase
Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație. Ce s-a întâmplat recent cu Irina Tănase

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat. Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva”, au declarat sursele citate pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI