Iubita lui Liviu Dragnea, apariție de senzație. Irina Tănase, total schimbată FOTO

Cum arată soacra lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a făcut publice imaginile neașteptate

Irina Tănase pare că a înflorit de când trăiește viața strict după bunul plac. Blondina își face timp mai mult pentru prieteni și se bucură de propria companie. Fanii au constatat aceste lucruri și după ultimele postări pe care le-a făcut tânăra pe rețelele de socializare. Cum și-a făcut apariția iubita lui Liviu Dragnea și de ce este total schimbată?

Irina Tănase, total schimbată FOTO

Irina Tănase pare că duce o viață cu mult mai simplă și frumoasă fără evenimentele la care îl însoțea pe Dragnea și fără diversele sarcini care trebuiau îndeplinite pe partea profesională. Tânăra se pare că a ales să se axeze pe propria persoană și să petreacă mult mai mult timp alături de prietenii cu care se vedea mai rar.

Recent, a apărut destul de schimbată în compania unei alte tinere. Aceasta s-a tuns, și-a schimbat stilul de machiaj și forma sprâncenelor. Doamnele și domnișoarele știu cât de importante sunt sprâncenele, pentru că acestea pun sau nu în evidență trăsăturile feței. Mai mult decât atât, tânăra a etalat un zâmbet cum rar a lăsat să se vadă.

Iubita lui Liviu Dragnea, total schimbată. Cum și-a făcut apariția Iria Tănase alături de o prietenă?
Iubita lui Liviu Dragnea, total schimbată. Cum și-a făcut apariția Iria Tănase alături de o prietenă?

Ce dorință are de la anul acesta?

Pe lângă schimbările fizice și de cele pe care le arată emoțional, aceasta aduce deseori în prim-plan o nouă gândire. Mesajele pe care le postează în mediul online arată de cele mai multe ori stările de spirit pe care le are sau idealurile spre care tinde.

„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, a fost mesajul iubitei lui Liviu Dragnea. Amintim că fostul președinte al Partidului Social Democrat se află după gratii de pe data de 27 mai a lui 2019. Acesta este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoar în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman și-și ispășește pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI