Iubita lui Culiță Sterp a făcut o adevărată criză de nervi. Nu o mai suportă pe fosta adversară de la Survivor

Iubita lui Culiță Sterp a făcut o adevărată criză de nervi. Nu o mai suportă pe fosta adversară de la Survivor
Războiul Simonei Hapciuc a continuat și după eliminare

”Survivor ”România” naște discuții aprinse și în afara competiției. O astfel de discuție aprinsă a avut loc după ce Simona Hapicu l-ar fi atacat pe Culiță Sterp. Cea care a reacționat dur la adresa concurentei este iubita acestuia, Daniela. Tânăra viitoare mămică nu a mai sportat acuzațiile Simonei la adresa iubitului ei, și a reacționat dur.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, se dezlănțuie

În utima vreme Culiță Sterp a devenit ținta acuzațiilor Simonei Hapciuc. După eliminare Simona l-a acuzat direct pe Culiță Sterp ca fiind vinovatul principal pentru situația dată. În acest context iubita ”Faimosului”, Daniela a reacționat dur la acuzațiile fostei concurente, declarând:

”Hai că deja s-a ajuns prea departe și chiar dacă ați observat cu toții că eu nu mă bag în discuții și nu dau replica persoanelor care ar merita, poate este nevoie să fac anumite completări legate de monologul Simonei Hapciuc.. (..)  În primul rând, această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice. În special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra.

Iar astea sunt fapte pentru care se poate răspune din punct de vedere legal. În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia este atât de preocupată de ”nevasta lui Culiță care este gravidă”. Pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru că este avar și nu se gândește la mine și la copil. Ei bine, repet, pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord.”, a declarat Daniela.

Războiul Simonei Hapciuc a continuat și după eliminare

Deși și-ar fi dorit să meargă cât mai departe în competiție, Simona Hapciuc a fost una din eliminatele din competiție. De-a lungul perioadei, cât  a fost prezentă la ”Survivor România”, Simona a avut diferite altercații cu Culiță Sterp. După eliminare Simona l-a acuzat public pe tânăr cosiderându-l principalul vinovat. După întoarcerea în România aceasta declara despre Culiță Sterp:

”Culiță are același caracter ca Sebi. Este foarte parșiv și foarte răutăcios. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă.

«Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă», a povestit Simona Hapciuc.

Printre multele reacții dure la adresa Simonei, iubita ”Faimosului” Culiță Sterp, a mai declarat că nu are cum să țină cont de părerea acesteia, și că are mai multă încredere în bărbatul căruia îi va dărui un copil.

”Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie. E mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 săptămâni. Sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ani, de la coleg, amic, iubiți și viitor tată al copilului meu? Care de când era cioban așa cum mulți dintre voi îl numiți a rămas același om… Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni.

L-am văzut de la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare. Sau că ne-am petrecut Paștele pe câmp. Un om care ia oamenii la ocazie ca să nu îi lase în frig, sau că le cosește în curte. Și tot același om e. Nu se schimbă în funcție de cum bate vântul. Dar lucrurile astea, puține, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți. Știți de ce? Că nu a simțit nevoia să le facă publice. E de ajuns să le știe Dumnezeu”, a mai spus Daniela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI