Iubește din nou! Ce vedetă are partener nou, după ce a divorțat cu scandal de fostul soț

Iubește din nou! Ce vedetă are partener nou, după ce a divorțat cu scandal de fostul soț
Ce vedetă și-a refăcut viața după un divorț scandalos

Un nou cuplu surprinde showbiz-ul românesc! Se pare că după ce o vedetă a îndurat clipe grele din cauza unui divorț scandalos ce a șocat o țară întreagă, aceasta iubește din nou și și-a găsit liniștea în partea unui nou partener surprinzător. Toate detaliile:

O nouă relație în showbiz! Fanii s-au bucurat enorm

Bianca Rus iubește din nou! Vedeta a trecut printr-un divorț zgomotos ce s-a transformat într-un adevărat coșmar. Totuși, se pare că totul este bine când se termină cu bine și aceasta are o nouă relație. După ce și-a șocat fanii și a publicat o poză cu bărbatul în mediul online, artista a decis să confirme totul. Ba chiar, ea a susținut că îl iubește pe noul partener mai mult ca pe fostul.

„Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag…Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți spun momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată.

E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. – îl iubesc mai mult decât pe fostul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi.”, a zis Bianca Rus pentru Antena Stars.

Ce spune fostul soț despre Bianca Rus. Ce s-a întâmplat între ei

Chiar dacă mariajul între Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling, cunoscut drept Giani, a durat doar câteva luni, despărțirea a fost una explozivă. După ce aceștia și-au adus acuzații grave, bărbatul i-a cerut vedetei o sumă de 7.000 de euro și verigheta de aur, dar fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a ignorat total dorința omului ce i-a fost alături.

„Nu îmi pare rău că m-am despărțit de ea. Îmi doresc acum să mai copilăresc, nu să mă căsătoresc. Nu îmi este dor de ea. Nu am mai luat niciun bun de la Bianca, nu mi-a mai trebuit nimic.”, ne-a spus, în exclusivitate, fostul soț al Biancăi Rus.

Bianca Rus: ‘M-a agresat și pe mine’

Nici vedeta nu s-a temut din a face câteva dezvăluiri șocante despre fostul partener. Bianca Rus susținea în trecut că se bucură pentru că a scăpat de bărbat. Se pare că ea ar fi fost agresată de Giani, artista susținând că fostul soț era un om violent din fire.

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat Poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă.”, a zis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI