Irinel Columbeanu, lovitură dură după ce a sărăcit. Ce a putut să îi facă iubita tinerică!

Irinel Columbeanu, lovitură dură după ce a sărăcit. Ce a putut să îi facă iubita tinerică!
Irinel Columbeanu, lovitură dură după ce a sărăcit. Ce a putut să îi facă iubita tinerică!

După ce sau iubit vreme de trei ani, cei doi și-ar fi spus adio, au mărturisit apropiați al lui Irinel Columbeanu. De altfel, Oana Cojocaru este cea care ar fi dorit să ia o pauză.

Irinel Columbeanu, lovitură dură după ce a sărăcit

Irinel Columbeanu, în vârstă de 63 de ani a cunoscut măreția, iar de curând, decăderea. Acesta a făcut afaceri pe bandă rulantă, reușind să câștige zeci de milioane de euro. De asemenea, el a mai cunoscut celebritatea și prin prisma femeilor frumoase și celebre care i-au trecut prin așternuturi, precum Anna Lesko, dar și prin mariajul cu Monica Gabor, o fată tânără și săracă din Bacău. La un moment dat, cei doi au fost chiar protagoniștii unui reality-show, fiind filmați pas cu pas.

Dar după divorțul de Monica Gabor, Irinel a început să cunoască și decăderea. A investit în afaceri care au falimentat și a făcut credite de milioane de euro, pe care nu a mai reușit însă să le plătească. A pierdut toate afacerile, apoi a început să vândă apartamentele pe care le deținea pentru a-și menține stilul de viață. Anul trecut însă, băncile l-au executat silit și au pus sechestru pe tot ce avea omul de afaceri, inclusiv pe Bentley și pe vila de la Izvorani.

El și iubita tinerică s-au despărțit

Acum, Irinel conduce o mașină de 5000 de euro și locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere. Iar ca și când nu ar fi avut suficiente necazuri, apropiații acestuia au mărturisit pentru Impact.ro că și iubita cu 40 de ani mai tânără, pe nume Oana Cojocaru, de profesie model, s-ar fi despărțit.

Menționăm că cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei ani, de când au și început să aibă o relație. Cei doi s-au mai despărțit în urmă cu un an, dar Iri a reușit să o recucerească pe tânără, astfel că prietenii nu sunt convinși că despărțirea acestora este una temporară.

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat surse din anturajul acestuia, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI