Irinel Columbeanu își caută iubită de 20 de ani. Cum vrea să arate: ”Calapodul a fost Monica!” Femeile îl caută cu zecile pe Instagram și pe Facebook EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
25 08. 2023

Irinel Columbeanu ne-a spus cum vrea să arate iubita lui de 20 de ani. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, omul de afaceri ne-a mai spus că iese la întâlniri cu diverse domnișoare, oferindu-ne toate detaliile.

Irinel Columbeanu nu vrea să mai fie burlac

Este oficial, Irinel Columbeanu nu vrea să mai fie burlac. Omul de afaceri își caută iubită, și nu una oarecare.

Vezi și: Greșeala făcută de fostul om de afaceri care i-a adus sfârșitul bunăstării: ”A generat tocarea întregii mele averi”

Irinel știe deja cum vrea să arate viitoarea sa parteneră, mai precis, ar putea fi dublura Monicăi Gabor, însă poate puțin mai tânără.

Cum trebuie să arate iubita perfectă pentru Irinel Columbeanu

La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu se menține extraordinar de bine, astfel reușește să atragă atenția domnișoarelor, căci face ravagii cu postările sale de pe rețelele de socializare.

Afaceristul recunoaște că este abordat de mai multe femei și își dorește o relație serioasă, alături de o domnișoară care să nu depășească vârsta de 25 de ani.

Se menține extraordinar de bine

Mai mult decât atât, ar putea fi dublura Monicăi Gabor, căci recunoaște că are un tipar, atunci când vine vorba despre femeile din viața lui.

Vezi și: Ce s-a întâmplat cu fostul afacerist după întoarcerea din SUA. Imaginea care i-a surprins pe internauţi, cum arată acum

În exclusivitate pentru Playtech Știri,  ne-a oferit detalii importante despre viitoarea sa parteneră.

“Nu am iubită, dar mi-aș dori, bineînțeles, să îmi refac viața. Nu îmi mai doresc un copil, Irinuca mea este totul. Domnișoara care va fi în viața mea, aș vrea să fie tinerică.

Nu îi cer buletinul său pașaportul. Calapodul este Monica sau celelalte femei care au fost în viața mea. Am un tipar atunci când vine vorba de femei.

Femeia care va fi lângă mine trebuie să aibă un fizic plăcut, să fie tinerică și să fie lângă mine la bine și la rău. Nu am preferințe la culoarea părului, nici la culoarea ochilor, dar mi-ar plăcea să aibă ochii albaștri.”, ne-a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Femeile îl caută cu zecile pe Instagram și pe Facebook

Irinel Columbeanu este căutat de domnișoare pe rețelele de socializare, astfel că acesta nu există să comunice cu ele, ba chiar, să iasă la întâlniri, în speranța că și-ar putea găsi jumătatea.

Vezi și: Fostul milionar părăsit de iubită. Anunțul i-a uimit pe toți, ce s-a întâmplat, de fapt

Afaceristul este pregătit să își refacă viața, așadar nu pierde timpul. În exclusivitate pentru Playtech Știri, acesta ne-a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, când iese la întâlniri.

”Mă caută multe fete pe Instagram sau pe Facebook… Mai mult pe Instagram, așadar stau și le privesc, vorbesc.

Am avut mai multe întâlniri, dar nu pot să detaliez prea mult, pentru că sunt un timp discret. Sunt în tatonări.”, ne-a mai dezvăluit Irinel, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dacă își va găsi sau nu o iubită, rămâne doar ca timpul să decidă asta, iar dacă aceasta va îndeplini și criteriile enunțate de omul de afaceri, cu atât mai mult.