10 feb. 2022 | 16:07

Irinel Columbeanu face dezvăluiri incredibile despre relația cu fosta soție. Singura persoană din familia Monicăi care a fost la nunta lor

Monden
Irinel Columbeanu face dezvăluiri incredibile despre relația cu fosta soție. Singura persoană din familia Monicăi care a fost la nunta lor
Irinel Columbeanu spune adevarul despre partida de amor cu Monica Gabor din restaurant

În plină pandemie, Irinel Columbeanu a luat decizia de a-și scrie memoriile, iar în curând va lansa cel de-al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”. În cartea secundă, fostul milionar din Isvorani a făcut mărturisiri incredibile legate de relația cu fosta lui soție, Monica Gabor. Ce se află așternut printre rânduri.

Irinel Columbeanu, despre partida de amor cu Monica Gabor din restaurant

Vreme de ani buni, căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a ținut caldă prima pagină a publicațiilor mondene din România. Cei doi au divorțat după câțiva ani de căsnicie, iar astăzi fostul fotomodel și omul de afaceri o mai au în comun doar pe fiica lor Irina.

Invitat, recent, în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars, Irinel Columbeanu a clarificat scandalul partidei de amor desfășurată într-un restaurant chinezesc din Capitală, moment filmat prin gaura cheii, de un chelner.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci. Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general.

Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu…Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica!”, a declarat Irinel, la Antena Stars.

Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Anna Lesko

În cartea „Apofenia”, fostul milionar vorbește despre relațiile amoroase pe care le-a avut cu cele mai importante femei din viața lui, printre care le enumerăm pe Monica Gabor, Anna Lesko și Blanche.

Volumul debutează cu informații picante, potrivit cărora Irinel i-ar fi fost infidel cântăreței Anna Lesko, pe care a tradus-o cu o anumită Lora la Munchen, chiar în noaptea de Revelion, când artista performa pe scenă.

Cu toate acestea, a doua carte autobiografică a lui Irinel Columbeanu se concentrează, aproape în exclusivitate, asupra mariajului cu mama fetiței sale Irina.

„Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea.

La nuntă eu am întrebat-o <măcar spune-mi câți o să fie din partea ta> și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic <cum adică?>, <Păi, da, pe mama>, că mama ei a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a completat controversatul afacerist la „Xtra Night Show”.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat acum mai bine de 10 ani de zile, după o căsnicie de numai 5 ani. Fructul iubirii lor este fiica lor Irina.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Seducătorul cinematografiei românești, o viață de film
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Zi de doliu național. A încetat din viață cea mai cunoscută prezentatoare TV: Un model pentru generația mea
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
VESTEA CEA MARE! Noi perioade au fost considerate vechime în muncă!
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cu ce se ocupă Ioana State când nu susține spectacole de stand-up comedy. Nu mulți cunosc meseria actriței
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro