Ce s-a descoperit la casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, în urma incendiului devastator. “Pe cuvânt că este blestemată casa”

Ce s-a descoperit la casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, în urma incendiului devastator. “Pe cuvânt că este blestemată casa”
Ce s-a descoperit la casa lui Irinel Columbeanu

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost incendiată intenționat? Au trecut aproape două săptămâni de când vila lui Irinel Columbeanu a ars, dar pompierii nu au descoperit nici acum de la ce a pornit deflagrația și nici nu exclud că ar fi vorba de un incediu pus intenționat.

Ce s-a descoperit la casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, în urma incendiului devastator

Irinel Columbeanu a locuit în una dintre cele mai luxoase proprietăți din România, o vilă mare de pe malul lacului Snagov, care însumează 15 camere, 10 băi, și se întinde pe 1000 de mp. În plus, vila dotată cu piscină, saună și sală de cinema, a fost considerată o adevărată operă de artă. Omul de afaceri a trebuit să părăsească proprietatea în anul 2013, atunci când banca i-a pus sechestru pe bunuri deoarece nu își plătise ratele la împrumutul de 5 milioane de euro.

De atunci însă, vila a fost închiriată ocazional, pentru ca mai apoi să fie scoasă la vânzare contra sumei de 3,9 milioane de euro, vreme de aproape doi ani, nimeni nu a fost interesat să cumpere sau să închirieze reședința. În urmă cu două săptămâni, un apel la 112 a anunțat faptul că din casa lui Irinel Columbeanu ieșeau flăcări. La fața locului s-au deplasat pompieri, polițiști și ambulanțe. Cu ajutorul a zece autospeciale și două utilitare tip autoscară, pompierii au lucrat vreme de 11 ore să stingă flăcările.

”Zici că a pus cineva benzină”

Din fericire, în vilă nu se afla nimeni în momentul izbucnirii incediului și drept urmare nu au existat victime. Dar pagubele materiale sunt uriașe. Acoperișul a fost făcut scrum, obiecte de artă extrem de valoroase au ars. După stingerea focului, oamenii legii au făcut o anchetă amănunțită ca să determine care au fost cauzele producerii incendiului. Astfel că în ciuda probelor strânse și evaluate până acum, nu se știe cu exactitate de la ce anume a pornit. Dar autoritățile nu exclud nici varianta ca focul să fi fost pus în mod intenționat. Cel mai probabil, la finalul anchetei, se va afla cu exactitate ce s-a întâmplat în realitate cu casa lui Irinel Columbeanu.

“Erau bălăriile mari, nu mai era vila îngrijită așa cum trebuie. Știm, însă, că tot sistemul de electricitate fusese schimbat acum câțiva ani, deci era nou și nu înțelegem cum să ardă atât de repede ditamai casa. Zici că a pus cineva benzină. Noi am văzut direct flăcări mari, iar înainte de asta nu am simțit miros de ars, nu nimic. Nu vedeți ce ghinion a purtat și vila asta? Domnul Irinel și-a pierdut averea, casă, masă, tot. A rămas fără nimic. Apoi pe la vilă s-au perindat tot felul de chiriași, au stat câteva luni fiecare și a plecat. De cumpărat nu a cumpărat-o nimeni. Acum a ars toată. Pe cuvânt că este blestemată casa”, au spus vecinii lui Columbeanu din Snagov, cei care au și observat flăcările mistuitoare, pentru Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI