Irina Tănase, totul despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce spune despre copii

Irina Tănase, totul despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce spune despre copii
Irina Tănase, totul despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce spune despre copii

„Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și-n familie”, spunea Liviu Dragnea pe când era liber și participa la un congres al PSD, primul la care a fost surprins alături de logodnica sa, fiind întrebat dacă a cerut-o pe tânăra iubită de soție. Irina Tănase a primit inelul așteptat, dar povestea lor de dragoste a fost întreruptă de condamnarea fostului lider PSD. Din mai 2019 se desfășoară fără unul dintre protagoniști, dar impasul nu îi va opri să spună marele ”da” cândva. Despre nuntă și copii a vorbit Irina Tănase, pentru Antena 3.

Irina Tănase, interviu despre planurile de viitor. Vrea nuntă și copii cu Liviu Dragnea

Irina Tănase (27 de ani), logodnica lui Liviu Dragnea (57 de ani), a declarat că ”foarte probabil” se va căsători cu fostul șef al PSD. Întrebată dacă au discutat și despre copii, tânăra a răspuns că da, fără să ofere alte detalii.

„Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat. (…) Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a declarat Irina Tănase.

Cât despre motivele pentru care i-a rămas alături lui Dragnea, deși încarcerat, aceasta a răspuns: „Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!”.

Fostul șef PSD ispășește o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni

Liviu Dragnea își îspășește pedeapsa cu închisoarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019 de ÎCCJ pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În data de 21 august, Curtea de Apel București a hotărât să respingă contestația făcută de fostul șef al PSD în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, soluția fiind definitivă: Dragnea să rămână în Penitenciarul Rahova.

Pe 27 august, inculpatul a depus două acțiuni la Judecătoria Sectorului 5, prin care a contestat interdicția dreptului de a mai munci la atelierul închisorii. Anterior, în data de 25 iunie, Realitatea Plus a difuzat primul interviu cu Dragnea de când acesta a fost închis. După difuzarea sa, lui Dragnea i-a fost interzis dreptul de a mai munci o perioadă în penitenciar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI