12 sept. 2020 | 08:19

Irina Tănase, adevărul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boală suferă și se chinuie

Știri generale
Irina Tănase, adevărul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boală suferă și se chinuie
Irina Tănase, adevărul despre starea lui Liviu Dragnea. De ce boală suferă și se chinuie

Avocata lui Liviu Dragnea susține că fostul lider PSD suferă de mai multe hernii la coloană, afecțiune care s-a agravat și care impunea un control medical, nefăcut nici până acum de un doctor. Despre starea sa de sănătate și dificultățile întâmpinate după gratii a vorbit iubita lui, Irina Tănase, pentru Antena 3.

Irina Tănase, despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, susține că fostul șef PSD suferă de mai multe hernii la coloană, afecțiune care s- agravat și care impunea un control medical. Chiar dacă cererea i-a fost aprobată de Departamentul Medical, Liviu Dragnea nu a fost văzut nici acum de un medic, declară avocata. Aceasta spune că Dragnea a fost sancționat administrativ și disciplinar după ce discuția privată avută cu fosta consilieră Anca Alexandrescu a fost făcută publică.

Convorbirea online a fost făcută publică pe 25 iunie, iar programarea la spital pentru consult fusese stabilită pentru 30 iunie. După ce conversația online a ajuns în văzul lumii, lui Dragnea i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără a i se da vreo explicație în acest sens.

„Înaintea convorbirii private pe care a avut-o în mediul online, domnul Dragnea a făcut o cerere către Departamentul Medical în care solicita să fie programat la un consult la Spitalul de Ortopedie Foişor, deoarece durerile din zona lombară se agravaseră, coborau pe picior, simptom care semnala agravarea acstui diagnostic”, a afirmat avocata fostului lider al PSD.

„Explicţiile au venit după câteva zile, când i s-a comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la publicarea convorbirii cu Anca Alexandrescu şi că a fost declanşată o anchetă pentru a stabili dacă a fost sau nu încălcat regulamentul. Domnul Dragnea a fost anchetat disciplinar, fiind adoptată o decizie a Comisiei de disciplină în acest sens, prin care a fost sancţionat cu suspendarea dreptului de a primi şi de a cumpăra bunuri pentru o perioadă de o lună”, a adăugat aceasta.

„Starea lui de sănătate este una foarte gravă”

După aproape un an și jumătate de când cel care conducea România până atunci a fost nevoit să plece însoțit de escortă la penitenciar, dar și după problemele de sănătate din ultima perioadă, logodnica sa, Irina Tănase, a vorbit despre starea partenerului.

„Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. Cred că asta se vede și din faptul că ieri a ieșit doamna avocat să facă declarații pe subiectul acesta, că altfel știți bine că noi nu suntem genul de oameni care să facem declarații publice despre viața noastră privată. Starea lui de sănătate este una foarte gravă și nu pare că se va îmbunătăți foarte mult având în vedere cum merg lucurile acum.

În primul rând el are niște hernii care sunt cunoscute în spațiul public și pentru care are nevoie întâi de un consult, un consult de specialitate al unui om care să-i cunoscă istoricul medical și să poată să aprecieze cât de mult s-a depreciat starea lui de sănătate dinainte să intre în penitenciar și până acum.

El are câteva hernii în zona cervicală care sunt în stare de operație, operație pe care le a refuzat-o în urmă cu doi ani când a fost internat, pentru că urma o campanie și nu ar fi putut să o ducă în starea de convalescență. Are și o hernie lombară care s-a agravat categoric pentru că au apărut simptome care arată acest lucru”, a declarat Irina Tănase pentru sursa menționată.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro