Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizită la penitenciar – VIDEO

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, prima vizită la penitenciar – VIDEO
Irina Tanase - Foto: Realitatea TV

Irina Tănase, partenera de viață a lui Liviu Dragnea, a făcut prima vizită la penitenciarul Rahova, acolo unde e încarcerat fostul lider PSD. Acesta a fost condamnat luni, dar abia joi iubita sa i-a făcut o vizită, potrivit imaginilor prezentate de Realitatea TV.

ACTUALIZARE: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a petrecut o oră la Penitenciarul Rahova, împreună cu fiul fostului lider al PSD, Valentin Dragnea. Cei doi nu au dorit să stea de vorbă cu presa la plecare. Irina Tănase avea la ea o valiză, potrivit Mediafax.


Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a mers, joi după-amiază, la Penitenciarul Rahova. Ea a fost însoțită de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD.

Irina Tănase este, de câțiva ani, partenera de viață a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Ea are 26 de ani și a lucrat alături de Liviu Dragnea încă de pe vremea când acesta era ministru al Dezvoltării.

Sursa foto: Mediafax

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a învățat la clasa D a generației 2011 din Colegiul Național Elena Cuza din București. Se mai găsesc puține poze cu ea din acea perioadă, pentru că a preferat să-și șteargă contul de Facebook și contul de Instagram, care e vizibil acum doar pentru prieteni. Ea este o prezență discretă, dar și-a mai făcut, în trecut, apariția la brațul fostului lider al PSD.

Iubita lui Dragnea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și a reușit la scurt timp să-și găsească un loc printre funcțiile publice înalte. Primul ei job l-a avut încă de când era studentă și a lucrat la compania Asesoft, deținută de Sebastian Ghiță, pe vremea când încă era parlamentar PSD și pe vremea când încă nu era un fugar.

Se pare că Irina ar fi fost remarcată de liderul PSD după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La doar câteva luni după acest congres, ea a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Iar de atunci, a rămas pe această poziție și are un venit anual de 24.122 de lei, conform declarației de avere publicate în 2016.

Sursa foto: Realitatea TV
Sursa foto: Realitatea TV

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI