24 nov. 2023 | 21:08

Irina Rimes, ţinta glumelor lui Tudor Chirilă, la Vocea României. Juratul nu s-a putut abţine: „Când era mică, a citit Hansel şi Regreţel”

Monden
Irina Rimes, ţinta glumelor lui Tudor Chirilă, la Vocea României. Juratul nu s-a putut abţine:
Irina Rimes, ţinta glumelor lui Tudor Chirilă, la Vocea României.. Juratul nu s-a putut abţine: "Când era mică, a citit Hansel şi Regreţel"

Competiția Vocea României este din ce în ce mai grea, iar concurenții simt din ce în ce mai mult presiunea din toate direcțiile. Atât ei, cât și jurații sunt stresați și din acest motiv se ajunge la contraziceri de proporții. Irina Rimes a fost din nou ținta colegilor săi, care au făcut Glume nesărate la adresa artistei.

Competiția, tot mai mare la Vocea României

Vocea României este tot mai dificilă și competiția este foarte strânsă în acest moment. Doar cei mai buni au rămas în concurs și fac tot posibilul acum să ajungă în semifinale și apoi în finale, unde se vor lupta pentru marele premiu și titlul de cea mai bună voce a momentului.

Cu o doză considerabilă de emoție, ultima fază a confruntărilor a avut loc vineri, pe 17 noiembrie 2023, pe scena emisiunii Vocea României. Fiecare antrenor și-a consolidat echipa cu nouă concurenți, pregătindu-se pentru etapa KO-uturilor.

Îndreptându-ne cu pași rapizi către etapa LIVE-urilor, Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu, alături de Theo Rose, sunt determinați să ofere tot ce au mai bun pentru a obține victoria. Antrenorii sunt complet dedicați și pregătiți pentru provocările viitoare.

După etapa KO-uturilor, spectatorii vor putea urmări începutul LIVE-urilor din cadrul sezonului 11 al Vocea României, difuzate pe Pro TV începând cu 1 decembrie 2023.

Presiunea este foarte mare și pentru jurați, care își doresc tot cei mai bun de la echipa lor și fac tot posibilul ca să-i mobilizeze pe concurenții care se află acum sub aripa lor.

Au început deja KO-uturilor, o adevărată provocare pentru jurați. Aceștia vor trebui să stabilească cine este mai bun, cine are o reprezentare mai bună și este cu adevărat dificil, având în vedere că au rămas în joc cele mai bune voci.

Irina Rimes, luată în vizor de Tudor Chirilă

Irina Rimes este unul dintre cei mai vocali jurați de la Vocea României, care reușește să se afirme în fiecare ediție. De data aceasta, colegul său, Tudor Chirilă, a luat-o în vizor și a făcut câteva glume la adresa ei.

Vezi și: Irina Rimes și Theo Rose, nemulțumite la Vocea României: ‘Trebuia intimidare’

Al doilea K.O. din această seară aduce pe scenă trei concurenţi extrem de talentaţi din echipa Irinei Rimes:Laila, Arina şi Vlad. La final, aceasta trebuie să facă o alegere importantă care pare imposibilă. Horia Brenciu și Tudor Chirilă au mers pe Laila, pe motiv că este o apariție specială, în timp ce Smiley l-a preferat pe Vlad.

„Vreau să contribui, Irina e nehotărâtă. Eu aş vrea să explorez ceva cu Laila, poate cânta ceva acolo sus foarte interesant, dar nu a încercat încă”, a spus Tudor Chirilă.

„Eu aş merge mai departe cu Vlad, dacă ar fi după mine”, spune Smiley.

„Am înţeles un singur lucru în 20 şi ceva de ani de când cânt. Oamenii din public au reacţionat mereu la voci formidabile, dar şi la surprize. La lucruri neaşteptate. Eu aş merge cu Laila mai departe pentru că sunt multe de încercat cu ea”, a intervenit și Horia Brenciu.

Afirmațiile ulterioare ale artistei i-au amuzat copios pe ceilalți jurați, care au râs în hohote când au auzit exprimarea Irinei. Aceasta a mărturisit că are un „regrețel”, ceea ce a dus la câteva înțepături și comentarii acide unul la adresa celuilalt.

Tudor Chirilă a început cearta, iar Irina nu s-a putut abține și i-a răspuns cu aceeași monedă colegului său, pe care l-a acuzat că nu ar ști să se comporte ca un bărbat adevărat.

„Irina: Am un mic regreţel pentru că…

Smiley: Regreţel??? (toţi râd isteric)

Tudor Chirilă: Când era mică, Irina a citit Hansel şi REGRETEL. Sunt atât de supărată încât mă gândesc la bărbăţel.

Irina: Nu ştii tu să fii bărbăţel!

Tudor: Ei, nu ai tu niciun regreţel.

Irina: Micul meu regret din seara asta este că aţi avut repetiţii mai bune. Mi-ar fi plăcut să aveţi acum cel mai bun moment. Cu asta am spus tot. Dar o să merg mai departe cu Vlad Musta.”, a fost dialogul amuzant dintre cei jurații care se atacă ori de câte ori au ocazia.

Când are loc finala de la Vocea României

După confruntarea în etapa KO-uturilor, se deschide ușa pentru LIVE-urile emoționante ale sezonului 11 al Vocea României, transmise în direct pe Pro TV începând cu 1 decembrie 2023. Urmează un spectacol de zile mari și provocări de proporții pentru concurenți.

Această etapă captivantă se va desfășura pe parcursul a trei ediții LIVE, pregătind terenul pentru momentul culminant – marea finală. Astfel, în data de 15 decembrie, Pro TV va difuza apoteoza sezonului, finala Vocea României 2023, sezonul 11.

Te-ar putea interesa și: Cu cine a concurat Theo Rose la castingul pentru Vocea României: „Trei sferturi din industria românească. Pro TV nu este televiziunea maică-mii”

Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Theo Rose și Horia Brenciu intră în competiție cu determinare și entuziasm, având speranța fermă de a deveni învingători în prestigiosul concurs Vocea României 2023, sezonul 11. Acești antrenori talentați și dedicați sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun pentru a-și ghida și inspira concurenții către succes.

În această confruntare acerbă, învingătorul nu va pleca decât cu faima și trofeul, ci și cu un premiu substanțial în valoare de 100.000 de euro. Fiecare notă, fiecare interpretare și fiecare moment contează în drumul spre victorie, iar această competiție acerbă adaugă o dimensiune unică în căutarea celui mai remarcabil talent vocal.

Astfel, cei cinci antrenori și concurenți se lansează într-o călătorie plină de provocări și emoții, unde doar cel mai strălucitor și talentat va ridica trofeul mult râvnit și va pleca acasă cu prestigiosul premiu de 100.000 de euro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Familiile regale au luat cu asalt o stațiune românească. Aici e Raiul pe pământ
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro