Irina Rimes, mesaj impresionant către noul iubit. Toți fanii au fost uimiți

de: Iulian Pavel
26 08. 2021

Irina Rimes este tânără, talentată, frumoasă, faimoasă și extrem de îndrăgostită! Vedeta s-a decis să îi facă o declarație superbă de dragoste noului iubit, iar fanii au fost uimiți când și-au dat seama ce sentimente puternice are aceasta.

Irina Rimes, extrem de îndrăgostită. Ce mesaj i-a transmis iubitului

Irina Rimes este discretă și preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, dar aceasta i-a transmis iubitului său un mesaj impresionant în mediul online. Cu ocazia zilei de naștere a partenerului său, aceasta și-a dat frâu liber sentimentelor.

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine. Joyeux anniversaire, mon doudou, je t’aime (n.r. – tr. La mulți ani, puiul meu, te iubesc)”, a transmis Irina Rimes, pe Instagram.

Fanii au fost uimiți în momentul în care au citit urarea emoționantă făcută de Irina Rimes către bărbatul din Franța ce a cucerit-o. Mulți i-au lăsat foarte multe comentarii prin care o felicitau pentru povestea de iubire superbă pe care o trăiește.

„‘Irina, meritai pe deplin să se întâmple așa!’, ‘Doamne, ce drăguți’, ‘Când mă gândesc că iubirea nu are limite… Pot spune că voi sunteți un exemplu!’, ‘Cel mai drăguț cuplu’

‘Ne bucurăm și noi pentru tine’, ‘Sunteți superbi’, ‘Sincer! Mă bucur pentru tine, Irina! Să vă iubiți'”, sunt unele dintre comentariile lăsate de fani la postarea Irinei Rimes.

Cum și-a cunoscut Irina Rimes iubitul, de fapt

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu doar câțiva ani, dar acum iubește din nou! Vedeta formează un cuplu cu David Goldcher, ce este originar din Franța, potrivit Impact. Cei doi s-au cunoscut la Paris, iar, de când au început o relație, sunt de nedespărțit.

Cât despre gândurile pe care le are alături de David Goldcher, vedeta a dezvăluit că nu se gândește să își facă planuri mari de viitor, mai cu seamă pentru că își dorește să trăiască fiecare clipă, fără să își facă așteptări și să fie dezamăgită.

„Prima oară când l-am văzut am zis: ‘Vai, ce-i cu copilul ăsta?’. Nu e chiar așa copil, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit.

Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine.”, mărturisea Irina Rimes în podcast-ul lui Cătălin Măruță.