Irina Rimes, duet cu Adrian Minune. Artista s-a umplut de bani. Imaginile pe care Tudor Chirilă nu ar vrea să le vadă

de: Ana Chivu
06 12. 2019

Irina Rimes și Adrian Minune, într-o ipostază așa cum nimeni nu și-ar fi imaginat! Cunoscuții artiști de la noi au cântat împreună o melodie celebră. La final, manelistul a avut în palmares și un duet cu renumita cântăreață de peste Prut, iar Rimes a plecat plină de bani.

Irina Rimes, duet cu Adrian Minune!

Irina Rimes a lăsat cântatul solo și s-a alăturat unui duet în premieră cu Adi Minune. Cunoscutul manelist a luat-o de braț pe micuța moldoveancă și a așteptat liniștit să-i vină rândul la cântat. Pentru o așa premieră nu se preta o piesă oarecare, așa că cei doi au ales să cânte „De-ai fi tu salcie la mal”, piesă cunoscută ca una din preferatele lui Adi, pentru că alege des să o cânte la nenumărate evenimente.

Duetul a fost un deliciu pentru cei aflați acolo. Cu toate că Adi este mereu în centrul atenției și se bucură la final doar el de plată, majoritatea s-au îngrămădit să-i dea bani juratei de la Vocea României. Cântărețul de manele a cântat și el o bună parte din piesa Mihaelei Mihai, dar a refuzat banii, direcționându-i către partenera de scenă.

Fanii au criticat-o pe Rimes pentru duet

Din păcate, duetul pe care cei de la eveniment l-au considerat savuros nu a fost văzut atât de bine de majoritatea fanilor Irinei. Cei care îi iubesc piesele și nu numai au cosiderat că prezența artistei nu era necesară într-o astfel de conjunctură. Mai mult decât atât, pentru câteva minute au uitat vocea suavă a solistei, spunând că nu i se potrivește deloc stilul și că nu este parte a peisajului.

„Nu se potrivește Irina pe genul ăla de muzica. Nu prea acre ce să caute aici”, a fost unul din comentariile internauților. Cu toate astea, au existat și fani care au apreciat că a încercat și mai ales că l-a avut pe Adi Minune alături în această premieră. „Nu există granițe atunci când ești un adevărat artist și te respecți ca om, nu există etinie, rasă, etc. Acolo une este muzică și nu zgomot”,a fost comentariul unui internaut din tabăra adversă.