Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Cât ia în comparație cu Gina Pistol pentru 2 emisiuni (exclusiv)

Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Cât ia în comparație cu Gina Pistol pentru 2 emisiuni (exclusiv)
Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Cât ia în comparație cu Gina Pistol pentru 2 emisiuni (exclusiv)

Irina Fodor are un salariu uriaș la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a dat o mega lovitură odată ce a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite, dar și în cadrul emisiunii Asia Express care va avea debutul peste câteva săptămâni.

Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1

Irina Fodor este cea mai nouă prezentatoare din trustul Antena 1, după ce Gina Pistol s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se îngriji de fetița pe care o are împreună cu Smiley.

O prezență activă pe rețelele sociale, Irina Fodor este acum gazda Chefi la Cuțite, dar va prezenta și Asia Express sezonul 4.

Pentru că Irina Fodor nu are aceeași experiență ca Gina Pistol care prezintă de ani buni emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express, soția prezentatorului Burlacul încasează mai puțini bani decât proaspăta mămică a lui Josephine.

Așadar, Irina Fodor va primi 10.000 de euro pe lună pentru a fi gazda Asia Express, în timp ce Gina Pistol făcea 18.000 de euro lunar pentru a prezenta aceeași emisiune.

Filmările Asia Express durează în jur de 10 săptămâni, adică pentru un sezon întreg de filmări, Irina Fodor va încasa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce Gina Pistol încasa aproape de 45.000 de euro.

La Chefi la Cuțite, Irina Fodor a acceptat să bată palma pe 5.000 de euro pe sezon, însă această emisiune se filmează în cel mult o lună, însă de obicei durează cam trei săptămâni, scrie Știridinlume.ro.

Încep filmările pentru Asia Express sezonul 4

Așa cum Gina Pistol obișnuia să spună, Asia Express continuă! Fanii sunt în culmea fericirii pentru că este una dintre cele mai iubite emisiuni de la Antena 1.

Odată cu schimbările din viața Ginei Pistol, ea nu va mai putea fi fața prietenoasă pe care concurenții Asia Express o văd la finele oricărui traseu.

Blondina își va lăsa viitorii simpatici pe mâna Irinei Fodor, iar toată acțiunea se va filma în Turcia, Georgia și Azerbaidjan, din cauza pandemiei.

Cu toate că se schimbă traseul, ideea emisiunii și regulile rămân aceleași. Concurenții sunt nevoiți să se descurce cu un singur dolar pe zi, să își găsească cazare și mâncare și să completeze sarcinile de pe traseu.

Irina Fodor va fi cea care le va da sarcinile echipelor și a povestit că a acceptat cu mare drag propunerea producătorilor de la Asia Express de a prezenta showul.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.”, a spus Irina Fodor. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI