20 iun. 2024 | 19:17

Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

Emisiuni TV
Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea
Irina Fodor este entuziasmată de noul sezon!

După cum bine știe toată lumea, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea aveau să plece de la Antena 1, generând unul din cele mai mari scandaluri media de la noi. Ulterior, producătoarea Mona Segall găsea o variantă pentru a duce cel de-al 13-lea sezon la capăt, aducând alți patru chefi. Dar, dacă mulți se întreabă ce se va întâmpla de-acum în colo, Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Scandalul dintre Antena 1, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, continuă

La finalul sezonului 12 de Chefi la Cuțite, întreaga suflare românească intra în șoc după aflarea veștii că cei trei chefi, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea plecau din trustul Intact.

Motivele invocate de cei trei erau oboseala și orele multe de filmare, iar producătorii răspundeau printr-un comunicat în care dezmințeau aceste afirmații. Ulterior lucrurile aveau să se complice și mai mult, iar plecarea celor trei chefi genera unul din cele mai răsunătoare scandaluri media din România.

Irina Fodor a dezvaluit ce se intampla cu show-ul Chefi la Cutite dupa primul sezon fara Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea

La câteva luni de la plecare, apăreau primele zvonuri conform cărora Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu ar reveni la PRO TV, lucru de altfel confirmat de postul TV. În tot acest timp, avocații Antena 1 îi dădeau în judecată și, cel puțin în cazul lui Cătălin Scărlătescu, cereau daune morale. În același timp, Mona Segall, conform paginademedia.ro, cerea deținătorilor licenței MasterChef să suspende filmările celor din Pache Protopopescu cu cei trei chefi.

Sezonul 13 de Chefi la Cuțite cu alte figuri

În cele din urmă, obligați să continue producția celui de-al 13-lea sezon, Mona Segall și mai-marii Antena 1 luau decizia de a aduce figuri proaspete, astfel că au fot aduși Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, reușind în cele din urmă să ducă la bun sfârșit noua producție.

Din punctul de vedere al audiențelor, conform paginademedia, noul sezon nu a stat bine deloc, în comparație cu ce se întâmpla în perioada în care Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se aflau la cârma show-ului, dar cu toate astea au avut audiențe bune.

Irina Fodor a dezvaluit ce se intampla cu show-ul Chefi la Cutite dupa primul sezon fara Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea

Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner

Finala ultimului sezon a adus 5,9 puncte de rating, ocupând locul întâi în preferințele publicului comercial, spune sursa citată, având un total de 275.000 de  telespectatori pe acest segment.

Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite

Așa cum se știe, după retragerea Ginei Pistol, Irina Fodor a venit în echipa show-ului, încă de pe vremea celor trei chefi, fiind menținută și după plecarea acestora.

Dar, deși mulți au strâmbat din nas când s-a aflat cine i-a înlocuit în sezonul al 13-lea, sunt mulți care se întreabă ce se va întâmpla de-acum în colo, iar Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Fără prea multe explicații, ci doar postând câteva poze pe rețelele de socializare, Irina Fodor a anunțat startul filmărilor pentru sezonul 14 din Chefi la Cuțite. Vedeta a făcut acest anunț, dar fără a menționa nimic despre noii chefi, sau orice altă modificare. După cum bine se știe, toți cei implicați au clauze în contracte care le interzic divulgarea anumitor informații, altele decât cele stabilite de producător.

Irina Fodor a dezvaluit ce se intampla cu show-ul Chefi la Cutite dupa primul sezon fara Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea

Pe de altă parte, aceeași Irina Fodor este în continuare și gazda unui nou sezon din „Asia Express”, care va începe din Thailanda, unde de altfel au și început filmările. În ceea ce privește show-ul, Irina Fodor a avut voie să spună câte ceva fanilor:

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei.

Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”., a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Rămâne să așteptăm startul noului sezon de Chefi la Cuțite și să vedem dacă sunt sau nu modificări, precum și startul unui nou sezon de „Asia Express”.

Digisport.ro
Ce se întâmpla în locuința lui Ronaldo în timp ce el juca pentru Al-Nassr. Georgina a făcut totul public pe internet
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Spuma de ras face minuni în casă. Ce întrebuințări are
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Val de cutremure în România. Calculele care ne înfioară
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Lumea filmului este în zi de doliu. Marea actriță ne-a părăsit: Odihnește-te, mamă!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
PLANUL B al generalului CIUCĂ. Cum ne apără de agresiunile RUSIEI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro