Vești bune pentru fanii concursurilor tv de gastronomie! Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au revenit la PRO TV, la ”MasterChef”, după demisia cu scandal de la Antena 1. Vestea a bucurat-o și pe Aida Parascan, care, de altfel, în urmă cu 11 ani, a primit marele premiu ”MasterChef”, chiar din mâna lor. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Aida Parascan le face o urare, dar și-a exprimat și părerea despre noii jurați, care i-au înlocuit, la Antena 1.
Anunțul că celebrii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au revenit la PRO, la ”MasterChef”, la scurt timp de la demisia de la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), a fost dat chiar de șeful Pro TV:
”Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.
Vestea-surpriză i-a bucurat pe fanii concursurilor de gătit. Și Aida Parascan, care fusese premiată de ei, în urmă cu 11 ani, la ”MasterChef” (PRO TV) și-a exprimat entuziasmul:
”Mă bucur mult, le doresc mult succes! Cu ei am rămas prietenă, după concursul pe care l-am câștigat, mai făceam schimb de rețete, îmi sunt tare dragi”, ne-a declarat Aida Parascan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.
Ce spune, însă, despre cei care i-au înlocuit, la ”Chefi la cuțite”, după ce s-au retras din concurs? Este vorba despre Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia:
”Pe mine m-a premiat cealaltă echipă, cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, eram obișnuită cu ei, la ”Chefi la cuțite”. Ce părere am despre actualii jurați? Vă spun sincer că nu se compară cu ceilalți. Nu există termen de comparație”, a mai menționat Aida Parascan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.
Aida Parascan este tot timpul în mișcare, de când a devenit faimoasă, primind oferte de colaborare cu localuri din întreaga țară. Ea ne-a spus cu ce se ocupă în prezent, la 11 ani de când a încasat marele premiu de 50.000 de euro, la ”MasterChef”, concurs culinar pe care îl câștigase detașat:
”Lucrez la un resort foarte frumos, de pe Clisura Dunării, colaborez cu echipa, pe zona de gastronomie. Este foarte bine, stau mai mult pe aici, rar mai trec pe la București, este aer curat, mă simt foarte bine”.
Aida Parascan n-a renunțat însă nici la cabinetul ei medical:
”Fac în continuare ședințe de terapie Reiki, organizez evenimente, gastronomia și terapia fac parte din mine, am mulți clienți la cabinetul meu, unde oamenii vin cu diverse probleme de sănătate”.
Aida Parascan ne-a oferit și o rețetă rapidă și gustoasă, pe bază de pește. Ea a dorit să facă și o mențiune, privind temperatura de coacere:
”Trebuie să ținem cont de temperatura de coacere, să nu treacă de 70 de grade, pentru că mai apoi carnea de pește se usucă și își pierde proprietățile. Eu, de obicei, fac pește fript, pe plită, nu pe grătar, cărbunii sunt cancerigeni, și îi asezonez cu ceva acrișor, cu lămâie și cu ulei de măsline. Se pot consuma cu legume cu usturoi, la tigaie. Mie îmi place mâncarea cât mai puțin procesată, rapidă. Noi avem o păstrăvărie aproape de Herculane, avem de unde cumpăra pește proaspăt”, mai spune Aida Parascan, exclusiv pentru Playtech Știri.