Irina Columbeanu a făcut mii de euro în America. Cum și-a umplut contul bancar, la doar 15 ani

de: Ana Chivu
23 06. 2022

Irina Columbeanu a ajuns la vârsta adolescenței, iar acum se bucură de primii bani făcuți chiar de ea. Fanii săi au crezut că sigur a semnat cu o agenție de modele, dar nu asta este sursa sumelor câștigate. Fiica Monicăi Gabor a pus mâna pe câteva mii de euro pe care cu siguranță o să îi cheltuiască înțelept. Cum a reușit tânăra să facă asta? Unul din talentele ascunse au ajutat-o.

Irina Columbeanu își face banii singură: cum a pus mâna pe câteva mii de euro?

Irina Columbeanu este la vârsta adolescenței și deja surprinde cu ideile sale și talentul pe care îl are. Micuța a reușit să câștige primii săi bani din vânzarea tablourilor pe care și le-a luat cu ea în America.

Fata a avut grijă să nu lase în România picturile speciale atunci când s-a mutat alături de celebra sa mamă. Irinuca pictează încă de la vârsta de cinci ani, moment în care chiar părinții ei au descoperit că are această înclinație.

Mai mult decât atât, fanii tatălui ei își aduc aminte cum în urmă cu șapte ani a avut primul vernisaj în România unde și-a expus câteva zeci de lucrări.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, pentru impact.ro.

,,Pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram”

Asta nu este singura pictură a Irinei care s-a vândut la un preț bun. Fiica fostului milionar a câștigat în jur de 10.000 de euro în total. Fata a continuat să picteze și în America, deși nu cu aceeași intensitate pentru că are numeroase activități extrașcolare ce îi ocupă timpul.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus tatăl adolescentei.

Mai mult decât atât, Irina și-a descoperit și pasiunea pentru atletism. Cea din urmă participă și la competiții sportive. Tatăl ei a dezvăluit că are câteva antrenamente pe săptămână.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.