Ireal! Ce se întâmplă cu Bogdan Drăghici de la Asociația TATA. Avocatul e acuzat că și-a abuzat fiica vitregă

Ireal! Ce se întâmplă cu Bogdan Drăghici de la Asociația TATA. Avocatul e acuzat că și-a abuzat fiica vitregă
Bogdan Drăghici acuzat că și-a abuzat fiica vitregă.

Avocatul Bogdan Drăghici, acuzat că și-a abuzat atât fiica vitregă în vârstă de 10 ani, dar și fetița unui apropiat, a fost scos din arestul preventiv unde a stat în ultimele 13 luni și plasat în arest la domiciliu.

Ce se întâmplă cu Bogdan Drăghici de la Asociația TATA

Președintele asociației TATA, Bogdan Drăghici a contestat decizia luată de Judecătoria Sectorului 2, pe 18 septembrie, prin care i se prelungea arestul preventiv cu 30 de zile, iar magistrații i-au dat câștig de cauză. Drăghici fusese arestat de viol și corupere de minori pe 21.08.2019.

Potrivit WOWbiz.ro, avocatul nu are voie să își părăsească locuința fără permisiunea instanței sau să ia legătura cu cele două fiice ale sale, ori cu cealaltă fetiță care îl acuză de hărțuire sexuală. Totodată, Bogdan Drăghici nu are voie să comunice nici cu fosta soție, cu tatăl celeilalte fetițe sau cu alți martori implicați în proces.

Dacă va încălca aceste obligații, Drăghici riscă să se întoarcă la închisoare. El are voie să își părăsească locuința doar pentru a se prezenta în fața instanței sau pentru procurarea mijloacelor esențiale pentru existență.

Acuzat că și-a abuzat fiica timp de trei ani

După plângerea făcută de fosta lui soție, avocatul, Bogdan Drăghici este acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de 3 ani. Femeia și-a acuzat fostul soț că, în timp ce ea se afla în Germania, acesta a profitat prima dată de fiica ei . După ce a fost audiată de procurori, fiica femeii a confirmat spusele mamei sale.

Bogdan Drăghici acuzat
Acuzat că și-a abuzat fiica vitregă.

Între timp, a mai apărut o victimă: fiica unui client al avocatului Bogdan Drăghici. Ea spune că bărbatul a avut un comportament ”nepotrivit” față de ea și că nu vrea să mai aibă de a face cu el. Tatăl fetei a apelat atunci la Bogdan Drăghici pentru a obține custodia fetei, după un proces de divorț.

Bogdan Drăghici respingând toate acuzațiile aduse împotriva lui, o acuză pe fosta sa soție că vrea să-l distrugă și să-i ia copiii, care inițial au rămas în custodia lui.

A intrat în greva foamei în închisoare

În timp ce se afla în arest preventiv, în penitenciarul Rahova, Bogdan Drăghici refuza alimentarea cu hrană. El a intrat în greva foamei începând cu luna aprilie și era în conflict cu conducerea închisorii, pe motiv că nu îi sunt respectate drepturile. Mai exact, acesta susținea că ar trebui să stea singur în celulă și să primească zilnic vizita medicului penitenciarului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI