Cine e Bogdan Drăghici, președintele Asocieției T.A.T.A., acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Cine e mama copilei

Cine e Bogdan Drăghici, președintele Asocieției T.A.T.A., acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Cine e mama copilei
Cine e Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă, a fost căsătorit de mai multe ori. Fondatorul Alianței a fost reținut de procurori, iar desprel el ies din ce în ce mai multe lucruri la iveală. Cine este Drăghici?

Cine e Bogdan Drăghici, președintele Asocieției T.A.T.A., acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă

Bogdan Drăghici a înființat, în 2008, Asociației TATA (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) , având ca scop de a milita pentru drepturile taților la o relație de calitate cu copiii lor. Unul dintre cei mai aprigi susținători ai drepturilor familiei monoparentale a fost reținut marți seară, 20 august, după ce fosta soție l-a acuzat că și-ar fi abuzat fizic fiica vitregă, minoră.

Cine e Bogdan Drăghici, președintele Asocieției T.A.T.A., acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Cine e mama copilei
Mama copilei, medic în București

Drăghici nu a recunoscut faptele, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comise de acesta. Conform surselor din anchetă, individul este acuzat că în perioada 2013 – 2016 și-a violat fata vitregă. La acea vreme, micuța avea vârsta de 10 ani. Președintele Asociației TATA ar fi atins-o în zona sensibilă și obligat-o să întrețină relații intime cu el. Avocata mamei a depus mai multe plângeri la poliție, așa că anchetatorii au deschis dosar penal. Mai mult, apărătorul susține că fiica sa vitregă nu ar fi singura victimă.

Surse din anchetă:  Cazul a pornit din luna aprilie

Drăghici și-a petrecut deja o noapte în spatele gratiilor, iar soarta lui va fi decisă de judecătoria sectorului 2. Surse din anchetă afirmă că întreg cazul a pornit încă din luna aprilie, când fosta soție a individului, un medic cunoscut din Capitală, ar fi făcut o plângere la poliție în care reclama un comportament cel puțin suspect al partenerului său. A urmat o perioadă lungă în care dosarul s-a plimbat de la poliție la parchetul de judecătorie, apoi a ajuns la parchetul de pe lângă Tribunalul București.

După ce s-au făcut mai multe audieri, procurorii spun că există destule temeri că Drăghici și-ar fi abuzat fizic fiica vitregă, acțiunea întâmplându-se în urmă cu mai mulți ani. Până la această oră, liderul Asociației TATA a respins toate acuzațiile. Cu toate acestea, procurorii au cerut emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele individului pentru următoarele 30 de zile.

Drăghici, trecut bulversant

În 2011, despre Bogdan Drăghici se scriau multe, căci în luna februarie a acelui an l-a atacat pe David Bryan, solistul trupei Hotel FM, cerând înlocuirea lui cu un alt solist, conform stareapresei.ro.

La acea vreme, Drăghici era liderul sindicatului alternativ, neeprezentativ, al funcționarilor publici, în timp ce liderul reprezentativ era Vasile Marica. Președintele Asociației TATA făcea parte și din corpul jurnaliștilor care se ocupau de actualitatea sindicală.