ÎPS Teodosie, o nouă declaraţie halucinantă după scandalul „Clanul Marelui Alb”. Ce a putut să le transmită enoriaşilor

ÎPS Teodosie, o nouă declaraţie halucinantă după scandalul „Clanul Marelui Alb”. Ce a putut să le transmită enoriaşilor
ÎPS Teodosie transmite un mesaj dur enoriașilor săi

Tensiunile și declarațiile din aceste zile devin din ce în ce mai intense. Scandalul iscat de ancheta jurnalistică a celor de la Recorder a reușit să facă valuri în spațiul public. Pe fondul acestor lucruri, ÎPS Teodosie vine cu noi declarații antivaccinare, care nu fac altceva, decât să pună paie pe foc.

ÎPS Teodosie transmite un mesaj dur enoriașilor săi

După declanșarea scandalului jurnalistic „Clanul Marelui Alb”, reprezentații BOR au transmis un comunicat prin care condamnă modul cum a fost făcută ancheta și acuzațiile aduse Bisericii. În același timp, scepticismul românilor în raport cu vaccinarea covid, determină autoritățile să ia msăuri drastice.

Toate acestea puse la un loc, îi pot determina pe o parte din români să nu mai vadă cu ochi buni povețele capilor BOR, și să crească neîncrederea în autorități. Ca să fie totul un cerc complet, ÎPS Teodosie vine din nou cu mesaje radicale, transmise prin intermediul microfonului, la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului. În recenta sa intervenție, ÎPS Teodosie a avut un nou mesaj radical cu privire la vaccinare, îndemnându-și enoriașii să nu accepte acest lucru sub nicio formă.

„Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege“, a spus ÎPS Teodosie.

Deși nu este la prima astfel de declarație, anul trecut fiind acuzat de autorități tot pentru genul acesta de povețe, se pare cî ÎPS Teodosie este consecvent în a-și convinge credncioșii că vaccinarea nu este un lucru tocmai bun.

Prelatul constănțean, una dintre vocile radicale ale bisericii

Anul trecut, tot în perioada pelerinajului de Sfânta Parascheva, ÎPS Teodosie intra în atenția autorităților pentru declarațiile sale radicale cu privire la pandemie și la restricțiile impuse de autorități. În apărarea sa, venea atunci în calitate de avocat, celebra Diana Șoșoacă, anunțând pe rețelele de socializare o victorie în instanță împotriva celor care l-ar fi acuzat pe ÎPS Teodosie de zădărnicirea bolii.

Victoria celor doi venea în momentul în care se impunea restricția de organizare a pelerinajului la Peștera Sfântului Apostol Andrei. Tot atunci Diana Șoșoacă îi atribuia meritele lui ÎPS Teodosie pentru decizia ei de a intra în politică, declarând:

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus ÎPJ Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică. ”Acceptă-ți destinul de jertfă. Îți spun că ai destin de jertfă și te opui. Nu e bine să te opui.

Ai un drum greu, acceptă-l. Și eu îți dau binecuvântarea.”, mi-a zis. Eu i-am sus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici a făcut cât am putut, restul depinde de mine. ”, declara Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI