S-a vaccinat sau nu Diana Șoșoacă? Senatoarea lămurește întrebarea pusă de români

S-a vaccinat sau nu Diana Șoșoacă? Senatoarea lămurește întrebarea pusă de români
Diana Șoșoacă primul antivaccinist al țării

De la primele apariții pe scena politică românească, Diana Șoșoacă a reușit să șocheze. Atât prin afirmațiile sale, duse la extrem, dar și prin atitudine. Odată cu demararea campaniei de vaccinare senatorul de Iași s-a declarat un înfocat anti-vaccinist, lucru pe care l-a confirmat recent. Confirmarea venea ca urmare a unor așa-zise zvonuri, cum că fosta membră AUR s-ar fi vaccinat.

Diana Șoșoacă primul antivaccinist al țării

După câștigarea a 9% din voturile românilor alianța AUR reușea să intre în Parlamentul României. Odată cu accederea alianței în Parlament, au apărut și noi personaje politice, printre care și Diana Șoșoacă. Încă de la primele sale discursuri noul politician s-a declarat ca fiind primul antivaccinist al țării, după demararea campaniei de vaccinare anticovid. De atunci, și până astăzi, ulterior exclusă din alianță și devenită senator independent, Diana Șoșoacă a devenit vocea celor asupriți și a celor care nu vor să se vaccineze.

Discursurile sale, unele chiar de câte 8 ore, pe rețelele de socializare și nu numai, au clasat-o pe senatoarea independentă de Iași în zona discursurilor ultra-naționaliste, alții o consideră chiar extremistă. Indiferent unde s-ar situa, Diana Șoșoacă și-a continuat campaniile împotriva decidenților în timp de pandemie.

Senatoarea declara public că nu se va vaccina, nici ea și nici membri familiei sale, devenind astfel inamicul nr.1 al campaniei de vaccinare. În tot acest timp și-a continuat și mitingurile în țară și în Capitală. La un astfel de miting, unul din protestatarii antivacciniști, Erno Kovacs, s-ar fi infectat și a necesitat spitalizare, regretând ulterior că nu s-a vaccinat. Respectivul participase, alături de aceasta, la un astfel de miting desfășurat în Capitală. Din păcate, senatoarea avea să nege orice legătură cu Erno Kovacs, declarând: ”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”

Nu e covid, ba e covid! Senatoarea uită ce declară

Că vrem, că nu vrem, trăim într-o perioadă sumbră, atât economic, dar și social, având în vedere pandemia covid. Diana Șoșoacă a fost printre cei care declara public că nu ar exista covid, și că totul este doar o mașinațiune a unora. După infectrea colegului de mitinguri, Erno Kovacs, Diana Șoșoacă a scimbat macazul, declarând că ea nu a spus că nu există covid.

”Păi… în primul rând, eu nu am zis că nu există Covid. În al doilea rând, nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu. Dumnealui zice că regretă că nu s-a vaccinat. Să ne spună cine l-a oprit să se vaccineze.

Noi am militat pentru dreptul de a alege între a te vaccina sau nu”, a mai spus politicianul Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă dezminte faptul că s-ar fi vaccinat

În ultimele zile, poate mai ponderată, cu excepția zilei de marți la votul moțiunii, Diana Șoșoacă a devenit subiect de zvonuri. Unul dintre acestea spune că senatorea de Iași s-ar fi vaccinat împotriva covid, deși se declară antivaccinistă. Într-un mesaj scris pe Facebook, a decis să dezmintă aceste zvonuri. Nu știm nici noi dacă sunt sau nu adevărate, dar cert este că senatoarea declară:

„Eu, Senator al României, Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint articolele calomnioase din presă în care se afirmă că m-aș fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MĂ SUPUN ACESTUI EXPERIMENT ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ ÎMI URMAȚI EXEMPLUL! AM ALES LIBERTATEA!”, a transmis senatorul.