ÎPS Teodosie, întrerupt în timpul slujbei din cadrul ceremoniilor de Ziua Marinei. Motivul pentru care organizatorii i-au tăiat microfonul

ÎPS Teodosie, întrerupt în timpul slujbei din cadrul ceremoniilor de Ziua Marinei. Motivul pentru care organizatorii i-au tăiat microfonul
IPS Teodosie, în timpul slujbei din portul Constanța

Momente stânjenitoare pentru ÎPS Teodosie, care a participat în această dimineața la ceremoniile dedicate Zilei Marine. Astfel, Arhiepiscopul Tomisului, care a ținut slujba în cadrul festivităților din portul militar Constanța, a fost întrerupt de organizatori, fiindu-i tăiat microfonul. Imediat, cuvântul i-a fost dat şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait. Află cum a reacționat ÎPS Teodosie după acest incident.

ÎPS Teodosie, umilit de organizatorii ceremoniilor

După ce i s-a oprit microfonul, arhiepiscopul Tomisului a mai continuat slujba 5 minute, fără sunet, iar ulterior a plecat supărat din cauza celor petrecute.

Acesta a fost întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat și dacă este supărat, moment în care IPS a declarat că este prima oară când i se întâmplă așa ceva, însă nu dorește să interpreze acest moment.

Mai mult, arhoepiscopul a declarat că nu este supărat pe cei care au făcut acest gest, însă este sigur că vor plăti în fața lui Dumnezeu.

„De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”, a afirmat acesta.

În Constanța, ziua Marinei este sărbătorită în acest an atât în portul militar, unde s-a desfășurat ceremonia oficială, acolo unde au fost prezenți și președintele și premierul României, dar şi în Portul Tomis, acolo unde toți cetățenii prezenți vor avea parte de jocuri marinăreşti şi de expoziţii de tehnică militară, extrem de atractive pentru orice vârstă.

Momentan, nu se cunosc motivele pentru care slujba ținută de ÎPS Teodosie a fost întreruptă, dar în mod cert, vor exista explicații viitoare cu privire la acest moment stânjenitor.

Vezi momentul în care ÎPS Teodosie a rămas fără sunet la microfon:

ÎPS Teodosie, implicat în scandalul vitezei excesive

Arhiepiscopul Tomisului nu este la primul incident în care este pus într-o situație jenantă. Acesta este extrem de cunoscut pentru numeroasele abateri în care și-a creat o imagine publică negativă, încercând să fenteze legile valabile pentru toți cetățenii României.

Un exemplu recent este acela în care mașina sa a fost surprinsă circulând cu o viteză de 235 km/h, pe A2. Aceasta era condusă de șoferul ÎPS, însă arhiepiscopul s-ar fi aflat și el în mașină. Oamenii legii au acționat conform legii, astfel că tânărul de 28 de ani a rămas cu permisul susperndat pentru 120 de zile, fiind bun de plată a unei amenzi de 2900 de lei.

„Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat miercuri, 3 august a.c., în jurul orei 15.50, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, a transmis publicația locală, Replica.