Ipoteze noi. Cornel Galeș nu se afla, de fapt, la volan. Mașina, condusă de un bărbat fără permis

Ipoteze noi. Cornel Galeș nu se afla, de fapt, la volan. Mașina, condusă de un bărbat fără permis
Apar noi ipoteze în cazul morții lui Cornel Galeș. Foto: libertatea.ro

Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete a murit într-un accident de mașină în Spania. Soțul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzică populară care a încetat din viață în anul 2017, a murit într-un accident de mașină în Spania. Nașa de cununie este cea care a mărturisit într-un comentariu pe Facebook că a primit vestea tristă.
Moartea sa ridică însă o serie de suspiciuni cu privire la accidentul produs într-un oraș lângă Valencia. Tragicul eveniment produs pe șosea a devenit acum subiectul unei ample anchete demarate de autoritățile spaniole.

Cornel Galeș, moarte suspectă

Ziua de 1 decembrie a fost una care a venit cu o veste tristă pentru apropiații lui Cornle Galeș. Tragica veste a morții lui Galeș i-a tulburat pe toți.

”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a transmis Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș pentru wowbiz.ro

Doina Belu a declarat, potrivit aceleiași surse, că de fapt Cornel Galeș nu se afla la volanul autoturismului în care acesta și-a pierdut viața.

Cornel Galeș, imagine surprinsă alături de Doina Belu, nașa sa. Foto: cancan.ro
Cornel Galeș, imagine surprinsă alături de Doina Belu, nașa sa. Foto: cancan.ro

„Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, a spus Doina Belu.

Urmăriți Playtech.ro și pe