22 mart. 2024 | 09:20

Ipostaze rare cu Elena Udrea îmbrăcată sumar. Cum îi stă în costum de baie, Adrian Alexandrov e tare norocos

Monden
Ipostaze rare cu Elena Udrea îmbrăcată sumar. Cum îi stă în costum de baie, Adrian Alexandrov e tare norocos
Ipostaze rare cu Elena Udrea

De când a păsit pe scena politică a țării, fostul ministru al Turismului a atras toate privirile. Ținute îndrăznețe, accesorii și articole vestimentare semnate de branduri internaționale de lux, aparițiile sale au fost mereu atent analizate. Momentele în care Elena Udrea a fost surprinsă în costum de baie, la malul mării, au făcut însă furori.

Elena Udrea, apariții rare în costum de baie

Elena Udrea își ispășește pedeapsa primită în dosarul Gala Bute, dispărând din spațiul public pe durata încarcerării. În momentul în care își făcea debutul în prima linie a politicii românești, aparțiile sale făceau furori în rândul românilor. Mereu coafată și machiată impecabil, cu pantofi cu toc, genți de mii de euro și haine ce erau creații ale brandurilor de lux, fostul ministru al Turismului stârnea adesea controverse.

În timpul vacanțelor la malul mării, când se relaxa pe plajă alături de Adrian Alexandrov și, mai apoi, și cu fiica lor, Elena Udrea a fost surprinsă de fotoreporteri. Fotografiile cu ea în costum de baie i-au adus un val de admirație și complimente. Fostul politician are o siluetă aproape perfectă, așa cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Ce tatuaj are fostul ministru

Pozele au dezvăluit și faptul că Elena Udrea avea un tatuaj în zona claviculei. Adeptă a unui stil clasic, uneori provocator, puțini s-ar fi așteptat să vadă cerneală pe pielea sa.

Tatuajul ei este, însă, un mesaj scris în limba spaniolă, pentru fiica sa, Eva Maria, cu o semnificație specială: „Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieţii mele). Fiica fostului politician s-a născut în Costa Rica, pe 20 septembrie 2018.

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea a mai primit o lovitură la închisoare. Fostul ministru nu poate nici acum să își vadă fiica: ‘Încalcă legea’

Mesajul transmis din spatele gratiilor

Chiar și din spatele gratiilor, Elena Udrea reușește să comunice cu admiratorii săi, cu ajutorul mesajelor pe care le publică pe platformele de social media. Cu doar câteva zile în urmă, ea a criticat sistemul, acuzându-i pe șefii Administraţiei Naţională a Penitenciarelor de lipsă de interes în reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.

„Nu doar ca ANP nu este in stare sa găsească locuri de muncă pentru cei aflați în închisori, dar chiar și când un angajator cere ANP-ului deținuți, fie îi refuză fie îl plimbă până se lasă omul păgubaș.

Un exemplu concret este cel al unei multinaționale care a solicitat 10 femei de la Târgșor, iar directorul ANP , Dan Halchin, i-a tot amânat sub tot felul de pretexte pe cei de la firma respectivă până când aceștia au decis să își aducă angajați din Nepal.

Asta in vreme ce la Târgșor, sute de femei stau degeaba, iar penitenciarul nu are bani pentru întreținere si altele.”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea a găsit soluţia pentru lipsa forţei de muncă din România. Ce ar trebui deţinuţii din închisori să facă: „Îi pui să îşi îndrepte greşelile”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro