Ipostaze fierbinți! Ce a făcut Daniela Crudu, după ce a ajuns în pat cu un musculos de la Insula Iubirii

Ipostaze fierbinți între Daniela Crudu și un fost concurent de la Insula Iubirii

Daniela Crudu, din nou în ipostaze din ce în ce mai incitante! Bruneta este cunoscută drept o persoană fără inhibiții, expansivă și extrem de asumată. Ei bine, același lucruri se pot vedea în noile fotografii în care a fost surprinsă alături de un fost concurent de la  Insula Iubirii.

Daniela Crudu, ipostaze incitante alături de un concurent de la Insula Iubirii

Daniela Crudu a fost filmată în ipostaze extrem de intime în preajma unui fost concurent de la Insula Iubirii care a reușit într-un timp foarte scurt să se facă foarte plăcut. Musculosul care a curins-o cu foc și patimă este chiar Adrian Savin.

Daniela Crudu uimește din nou cu dezinvoltura sa în fața camerei
Daniela Crudu uimește din nou cu dezinvoltura sa în fața camerei

Cei doi s-au conformat ideilor regizorului clipului pentru care filmau, așa că au jucat rolul unor îndrăgostiți. Cruduța s-a și grăbit să le arate fanilor săi primele fotografii cu ispita de la Insula Iubirii. „Filmăm un videoclip, nu o să vă spunem deocamdată despre ce este vorba. E surpriză!”, a fost mesajul fostei asistente de televiziune pentru internauți.

Daniela Crudu și un musculos de la Insula Iubirii, ipostaze fierbinți în fața camerelor de filmat
Daniela Crudu și un musculos de la Insula Iubirii, ipostaze fierbinți în fața camerelor de filmat

Are sau nu Crudu iubit?

Am avut o relaţie la distanţă, dar ne-am despărţit. M-am săturat să stau blocată într-o relaţie de genul acesta. La fostul iubit mi-a plăcut temperamentul coleric”, a spus Daniela Crudu la XNS, potrivit Spynews. În ultima vreme, Daniela a încercat o nouă strategie.

Deja trecută de vârsta de 20 de ani, a decis să fie mai discretă, cel puțin cu viața personală. Totuși, s-a aflat că fosta asistentă a lui Capatos iubește și este iubită. Mai mult decât atât, își dorește ca în curând să devină mamă. „Mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu cu un copil ca mine”, a mai mărturisit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI