Ipostaza rușinoasă în care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă. Fanii vor fi foarte dezamăgiți (Exclusiv)

Ipostaza rușinoasă în care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă. Fanii vor fi foarte dezamăgiți (Exclusiv)
Ipostaza rușinoasă în care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă. Fanii vor fi foarte dezamăgiți (exclusiv)

Reporterii impact.ro au făcut-o din nou, iar de data aceasta vedeta pe care au surprins-o într-o ipostază inedită este Adriana Bahmuțeanu. Dovada că vedeta a uitat complet de dietă. Cum arată acum fosta soție a celebrului afacerist Silviu Prigoană.

Ipostaza rușinoasă în care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă

Pandemia de coronavirus și carantina și-au spus cuvântul în privința Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta de la Antena Stars a fost surprinsă, recent, de paparazzi impact.ro pe străzile din Capitală. Fosta doamnă Prigoană pare să fi pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar dovada o reprezintă imaginile imortalizate de fotoreporteri. Bahmu a fost văzută în apropierea unui magazin din București, fără mască de protecție pe față.

Fosta soție a afaceristului a avut mereu fluctuații ale greutății, iar cele trei sarcini pe care le-a purtat și-au pus amprenta pe trupul său. Acum doi ani de zile, prin 2019, controversata brunetă reușise să slăbească într-un mod impresionant, adoptând un stil de viață sănătos, urmând un regim bazat pe un indice glicemic scăzut. În prezent, silueta de clepsidră a dispărut iar Adriana Bahmuțeanu a pus la loc kilogramele nedorite.

„Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta, în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină, evident, însă mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă, am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele”, declara Adriana Bahmuțeanu în anul 2019.

Adriana Bahmuțeanu nu prea își vede copiii, după divorțul de Silviu Prigoană

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute povești ale showbizului românesc. Cele două vedete s-au certat și s-au împăcat de multe ori de-a lungul anilor, dar, după ultimul divorț cei doi foști soți nu au reușit să revină la sentimente mai bune.

Cea mai grea lovitură pentru vedeta Antena Stars a fost pierderea custodiei copiilor săi, pe care îi vede, în prezent, de numai două ori pe lună, băieții locuind cu tatăl lor, Silviu Prigoană.

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”, a sunat decizia instanței judecătorești din 2019.