Cum încearcă Iordache să-l „spele” pe Dragnea: „Nu e nicio diferență între spitalele de stat și cele private”

Cum încearcă Iordache să-l „spele” pe Dragnea: „Nu e nicio diferență între spitalele de stat și cele private”

PSD nu vrea să lămurească zvonurile potrivit cărora Liviu Dragnea e internat într-un spital privat, iar unii social-democrați încearcă să-i spele imaginea.

Florin Iordache, vicepreședintele al Camerei Deputaților și artizanul celebrei Ordonanțe 13, a fost luat la întrebări, miercuri, pe holurile Parlamentului despre starea de sănătate a șefului său pe linie de partid, Liviu Dragnea. Iorache nu a vrut să spună dacă, într-adevăr, liderul PSD e internat la privat sau la stat.

„Nu am detalii, este o problemă personală(… )Chiar dacă ştiu, repet, problemele personale trebuie păstrate, cele de sănătate, la nivel personal.(…)Domnul preşedinte Dragnea a avut o opţiune pentru un anumit spital, nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi modul în care sunt trataţi pacienţii într-un spital de stat şi unul privat. Nu cred că pentru o intervenţie sau pentru o internare de urgenţă, aşa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de ţară, eu şi colegii mei avem respect pentru modul în care pacienţii sunt trataţi şi în spitalele de stat, cât şi în cele private”.
Florin Iordache

Florin Iordache a evitat întrebarea vorbind…despre propriile experiențe.

”Eu am fost anul trecut când am fost operat într-un spital de stat şi modul în care am fost tratat şi condiţiile pe care le-am avut într-un spital au fost mult mai mult decât mulţumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate şi o serie de instituţii spitaliceşti, şi-au îmbunătăţit condiţiile. Discutăm de aparatură, de construcţia de noi secţii şi aşa mai departe. Sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit şi constituie o prioritate”.
Florin Iordache

Codrin Ştefănescu, cel care oferă detalii despre starea de sănătate a liderului PSD fără să spună prea mult, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămâne internat în spital, iar medicii îi vor face infiltraţii „care să îl pună pe picioare”.

Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operaţie poate după luna iunie.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI