Dragnea rămâne în spital: unde se tratează liderul PSD

Dragnea rămâne în spital: unde se tratează liderul PSD

Liviu Dragnea a ajuns, peste weekend, la spital cu dureri de spate și va mai rămâne internat câteva zile. E motivul pentru care nu se va prezenta nici la Înalta Curte, unde ar fi trebuit să fie audiat.

Liderul PSD acuza dureri de spate de ceva vreme, iar sâmbătă, după o ședință a PSD, Dragnea a mers direct la spital. Medicii au decis să-l interneze și e posibil să-l opereze pentru o dublă hernie de disc. Potrivit apropiaților, el ar fi internat într-o clinică privată.

„S-a dus să își fac aceste analize și doctorii au stabilit pe loc că trebuie internat, trebuia să facă lucrul asta și sperăm cât mai repede să fie pe picioare”.
Codrin Ștefănescu, secretar general PSD

La spital, în ziua audierilor

Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte luni la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi audiat în dosarul în care a fost condamnat deja, în primă instanță, la trei ani și jumătate de închisoare. E dosarul privind angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman, cu cele două angajate care primeau salariu de la instituție, dar, în realitate, munceau pentru organizația județeană a PSD.

În acest dosar, însuși liderul PSD ceruse să fie audiat, înainte să știe că va ajunge la spital.

Dragnea, internat într-o clinică privată

Deși promovează o ideologie puternic naționalistă, Dragnea nu a mers să se trateze în sistemul de stat. A ales o clinică privată, iar ministrul Sănătății i-a luat apărarea.

„Nu mai am căderea să dezvălui nimic din ceea ce pacientul nu dorește și, în acest moment, domnul Dragnea e pacient. Cred că domnul președinte are încredere în sistemul de sănătate din România, astfel încât e în București”.
Sorina Pintea, ministrul Sănătății

Potrivit știrileprotv.ro, Dragnea le-a spus clar apropiaților să nu dea informații despre starea sa de sănătate, dar ar fi mers să se trateze la aceeași clinică privată din București unde, în urmă cu o lună, a fost internată și iubita sa Irina Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI