Ionuț Dolănescu, în fața judecătorilor. A intentat proces Poliției Române. Motivul

Ionuț Dolănescu, fiul regretatului Ion Dolănescu și a Mariei Ciobanu, a ajuns de curând în fața judecătorilor. Artistul de muzică populară are probleme de ordin legal, în ultima perioadă, iar începutul noului an îl surprinde într-o asemenea ipostază.

Ionuț Dolănescu, în fața judecătorilor. A intentat proces Poliției Române

Cântărețul a fost așteptat miercuri în fața instanței de judecată, fiind vorba despre un dosar pe care chiar acesta l-a deschis. Ionuț Dolănescu a intentat un proces Poliției Române, fiind vorba despre un scandal care a izbucnit la finalul lui 2019. Mai mult, a fost citat la Judecătoria Vaslui, dosarul fiind unul deschis anul trecut, contra Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Ionuț Dolănescu, în fața judecătorilor. A intentat proces Poliției Române. Motivul
Ionuț Dolănescu a apărut cu o zi în urmă în fața judecătorilor. Artistul a intentat un proces Poliției Române

Motivul scandalului?

Ionuț Dolănescu a cerut în instanța de judecată ca un proces verbal ce a fost încheiat în luna august din 2019 să îi fie anulat. Miercuri, artistul a trebuit să se prezinte la cel de-al doilea termen. La înfățișarea precedentă, fiul Mariei Ciobanu a solicitat și o amânare, pentru a putea depune mai multe probe la dosarul său.

Dacă cererea îi va fi aprobată de către judecători, acesta va scăpa de amenda rutieră pe care trebuie să o achite. Alături de punctele de penalizare. În cazul contrar, al unei respingeri, va câștiga o amânare a sancțiunii, până la pronunțarea definitivă a hotărârii judecătorești, potrivit spynews.ro.

Timp de câțiva ani, Ionuț Dolănescu s-a judecat chiar cu fratele lui, Dragoș, pentru împărțirea averii pe care tatăl lor le-a lăsat-o. Interpretul popular Ion Dolănescu a decedat pe data de 19 martie 2009. În cadrul unui proces, a fost stabilit în instanță ca Ionuț să intre în posesia unei vile, localizată pe Strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro. Cântărețul și-a dorit să obțină respectiva locuință foarte mult, fiind locul în care tatăl lor și-a petrecut ultimele clipe ale vieții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI