Ion Țiriac, veste tulburătoare despre Simona Halep. Ce se întâmplă cu cea mai bună jucătoare de tenis din România

Ion Țiriac, veste tulburătoare despre Simona Halep. Ce se întâmplă cu cea mai bună jucătoare de tenis din România
Ion Țiriac, veste despre Simona Halep. Ce se întâmplă cu campioana?

Ion Țiriac vine cu o veste tulburătoare despre Simona Halep. Miliardarul a spus ce se întâmplă cu campioana noastră în aceste momente. Fanii sportivei sunt siderați de parcursul ei în carieră din cauza șirului șocant de accidentări care nu au mai lăsat-o să evolueze.

Ion Țiriac, detalii despre Simona Halep

Ion Țiriac a venit cu vești despre situația medicală a Simonei Halep care a îngrijorat pe toată lumea. Fani de peste tot sunt extrem de triști pentru situația în care se află sportiva, mai cu seamă că nu a mai putut intra pe teren în unele din cele mai așteptate competiții pe care avea de gând să le cucerească.

Mentorul sportivei noastre a afirmat că ar fi indicat ca ea să stea departe de tenis între 6 și 8 luni pentru a se reface complet după accidentarea de la Roma, una din cele mai grave suferite în ultimii ani.

Ion Țiriac mai crede că această accidentare are legătură cu faptul că jucătoarea de tenis nu se vindecase complet după altele mai vechi. Nu se știe pentru moment momentul în care va reveni în atenția fanilor. Amintim că Simo s-a retras recent de la Wimbledon și Jocurile Olimpice.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni! Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzațional, dar fragil”
Ion Țiriac (Sursa: gsp.ro)

Ilie Năstase nu este la fel de optimist în privința sportivei

Fostul tenismen a vorbit și el despre retragerea Simonei Halep de la Olimpiada de al Tokyo, declarând că visul s-a terminat când ea s-a accidentat. Din păcate, campioana noastră nu și-a mai putut îndeplini visul de a primi o medalie la Olimpiadă din cauza accidentării de la Roma. Bărbatul îi sugerează acesteia să se oprească din evoluție atât cât este nevoie pentru a se reface complet: ”Medalia la Olimpiadă era visul Simonei Halep de când era mică. Din păcate nu și-l va putea îndeplini din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma.

Ea știe mai bine. Noi nu știm ce s-a întâmplat. Dacă nu a jucat la Wimbledon înseamnă că este destul de accidentată. Nu cred că este sfârșitul carierei. Trebuie să vedem cât de grav este. Nu știu cât timp îi ia să se refacă. Visul s-a terminat când ea s-a accidentat. Ea mai jucat accidentată și s-a accidentat și mai rău. Trebuie să se oprească exact cât trebuie ca să se refacă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI