Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea

Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea
Ion Tiriac va da o mega-lovitura in Germania. Asa sigur isi va spori mai mult averea

Omul de afaceri Ion Țiriac pregătește o mega-lovitură în Germania. Totul a ieșit la iveală acum! În nouă luni s-ar putea întâmpla, este marele anunț al miliardarului român. Despre ce este vorba, sigur îi va spori mai mult averea colosală.

Ce pregătește Ion Țiriac. Este o mega-lovitură

Ion Țiriac este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați jucători de tenis din lume. Cu o minte sclipitoare și lipici la bani, fostul tenismen român și-a făcut rapid intrarea în afaceri. Așa se face că, astăzi, are o avere impresionantă, care continuă să crească. Ce mega-lovitură va da Țiriac tocmai în Germania?

Recent, planul omului de afaceri a fost dezvăluit. Fostul jucător de tenis pregătește ceva spectaculos departe de România. Potrivit presei din Germania, miliardarul Ion Țiriac poartă discuții cu autoritățile orașului Munchen pentru a organiza un important turneu de tenis acolo. Afaceristul cu viziune vrea să mute turneul ATP/WTA 1.000 de la Madrid (Spania) la Munchen. Decizia a fost luată de român după ce autoritățile germane i-au prezentat un plan spectaculos.

Decizia care îi poate mări averea

Astfel, municipalitatea din Munchen intenționează să construiască aici o arenă ultramodernă, ce ar putea deveni gazda turneului organizat de Ion Țiriac. O publicație locală a dezvăluit că noua arenă va fi contruită în Olympiapark, parcul olimpic construit pentru Jocurile Olimpice de vară din 1972. Inițiatorul acestui proiect ar fi Clemens Baumgartner, același care organizează celebrul festival al berii Oktoberfest. Miliardarului român îi surâde această idee.

Ion Țiriac nu poate refuza o eventuală mutare a turneului său de la Madrid la Munchen. Organizarea acestuia în Germania i-ar aduce foarte mulți bani în conturi. De altfel, în trecut, fostul tenismen a mai încercat să mute turneul în Germania, la Berlin, dar fără succes. Țiriac a declarat că, dacă turneul se va organiza la Munchen, va fi unul dintre cele mai importante turnee din lume, rivalizând cu binecunoscutul Wimbledon.

„Pentru mine, Munchen, cu Parcul Olimpic, ar fi locația perfectă. În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon la Munchen. Marea întrebare este dacă există voință politică. Dar toată lumea trebuie să știe un lucru: un astfel de turneu este profitabil”, a dezvăluir Ion Țiriac.

Fostul jucător de tenis a semnat un nou contract cu primăria Madrid

Turneul organizat de afaceristul Ion Țiriac la Madrid este așteptat, de fiecare dată, cu nerăbdare de iubitorii de tenis. Deoarece înțelegerea dintre miliardarul român și primăria Madridului expira anul acesta, edilii capitalei Spaniei au prelungit înțelegrea existentă. Primarul orașului, Jose Luis Martinez-Almeida, dorește și construirea unei noi arene de 10.000 de locuri, pentru a da și mai multă valoare turneului organizat în capitala sa.

„Acest turneu este unul din simbolurile acestui oraș, este al cincilea sau al șaselea turneu ca importanță din lume! Vrem ca această competiție să se dezvolte, de aceea vom investi și în infrastructură”, a declarat Jose Luis Martinez-Almeida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI