Ion Țiriac primește o veste excelentă. Mesajul de ultimă oră al lui Rafa Nadal

de: Alex Cazacu
08 07. 2020

Rafael Nadal, jucătorul de tenis profesionist de origine spaniolă, care este unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurilor. Nadal a câștigat 19 turnee de Grand Slam.

Ion Țiriac primește o veste excelentă. Mesajul de ultimă oră al lui Rafa

Nadal este considerat cel mai mare jucător de tenis pe zgură din toate timpurile. Multiplele sale victorii pe zgură i-au adus numele de ”Regele Zgurii”. Acesta a anunțat marți că va juca la Masters 1000 de Madrid, între 12 și 20 septembrie, aceasta fiind o veste excelenta pentru Ion Țiriac. Acest fapt a lăsat o urmă de îndoială în legătură cu prezența sa la US Open, turneu ce va avea loc începând cu 31 august până la 13 septembrie, conform AFP.

„Este adevărat, Feli. Ne vedem în septembrie la Madrid. Sperăm că totul va fi bine până atunci”, a răspuns Rafael Nadal unui mesaj primit de la Feliciano Lopez, directorul turneului din capitala Spaniei.

„Am vorbit cu prietenul meu Rafael Nadal şi mi-a confirmat participarea sa la Madrid în luna septembrie. Te așteptăm ca întotdeauna cu brațele deschise la Caja Magica!” a scris Feliciano Lopez.

Ion Țiriac primește o veste excelentă. Mesajul de ultimă oră al lui Rafa Nadal.

Nadal la Masters 1000

Nadal a câștigat de cinci ori la rând turneul Masters 1000 care se ține la Madrid de. Anunțul că va participa din nou la acest turneu a ridicat semne de întrebare în ceea ce privește participarea sa la US Open pentru a-și apăra titlul.

Din cauza situației sanitare din Statele Unite ale Americii desfășurarea turneului US Open a fost compromisă. Acesta se va desfășura pe data de 13 septembrie, cu o zi înainte de startul meciurilor de pe tabloul principal de la Madrid. În ceea ce privește desfășurarea US Open din această săptămână mai mulți jucători au spus că așteaptă o decizie a organizatorilor, printre care și numărul 3 mondial, Dominic Thiem.