Ion Țiriac, veste fantastică! Un nou contract important: a fost salvat

Ion Țiriac, veste fantastică! Un nou contract important: a fost salvat
Ion Țiriac, achiziție de milioane de euro. A spart banca: nici măcar nu se mai fabrică

Ion Țiriac a primit o nouă veste importantă în această perioadă după ce a apărut un nou contract de sponsorizare la turneul de la Geneva. Astfel, competiția a fost salvată, anunță elvețienii!

Veste fantastică pentru Ion Țiriac

Omul de afaceri deține licența turneului de la Geneva, alăturo de fostul jucător de tenis Rainer Schuttler, care a ajuns și în semifinale la turneele de Mare Șlem. Totuși, situația turneului elvețian era pecetluită acum câteva luni.

Competiția a fost anulată în aprilie, din cauza crizei sanitare și viitorul era sumbru, după cum notează jurnaliștii elvețieni de la Le Matin. Totuși, prezentul este extraordinar după ce au găsit un nou sponsor. Banca Gonet & Cie SA a devenit sponsorul principal al turneului din Elveția, care se va numi Gonet Geneva Open în 2021, când toată lumea speră ca tenisul să revină fără niciun fel de restricții.

„Suntem încântați că vom intra într-o nouă eră cu acest parteneriat. A fost o situație de supraviețuire pentru noi. În 30 de ani în afaceri acest contract este unul senzațional. Totul a mers foarte rapid cu Nicolas Gonet. Sunt extrem de fericit, am văzut că firmele din Geneva sunt decise să facă totul, la fel și autoritățile”, a explicat directorul competiției.

Țiriac are probleme la Madrid

Cel mai important turneu al lui Ion Țiriac este cel de Masters 1000 de la Madrid, dar influentul om de afaceri are probleme în capitala Spaniei. Țiriac a avut mai multe contre cu oficialii Guvernului, fiind nemulțumit de taxele pe care le doresc spaniolii. Mai mult, românul a amenințat că va lua licența de la Madrid și se va muta în alt oraș.

Deocamdată, situația este incertă, dar este sigur că turneul din Madrid, acolo unde Simona Halep a avut rezultate excelente, se va disputa în septembrie în acest an, dacă nu vor mai fi probleme în lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI