Ion Țiriac, părăsit de iubita lui. Ce adus la ruptura de Irina Deleanu, mai tânără cu 37 de ani

Ion Țiriac, părăsit de iubita lui. Ce adus la ruptura de Irina Deleanu, mai tânără cu 37 de ani
Ion Țiriac, părăsit de iubita lui. Ce adus la ruptura de Irina Deleanu, mai tânără cu 37 de ani

Ion Țiriac a rămas singur, după ce s-a despărțit de Irina Deleanu, iubita lui mai tânără cu 37 de ani.

Ion Țiriac, părăsit de iubita lui

Se pare că cei doi nu mai sunt împreună, pentru că fosta gimnastă a lipsit de la ziua de naștere a lui Ion Țiriac, pe care și-a serbat-o la Madrid, pe 9 mai. Cei doi erau mereu împreună la evenimente, iar acum miliardarul a petrecut singur.

Irina Deleanu este președintele Federației Române de gimnastică ritmică și avea o relație cu miliardarul român, care o răsfăța cu orice ocazie.

În timp ce Ion Țiriac își sărbătorea ziua de naștere la Madrid, pe 9 mai, Irina Deleanu comenta finala Cupei Mondiale la gimnastică ritmică pe Look Tv.

Se pare că lucrurile între cei doi s-au răcit, așa că Ion Țiriac și Irina Deleanu s-au despărțit.

Înainte să se despartă, cei doi își țineau viața privată departe de ochii curioșilor, deși erau văzuți destul de des în diverse localuri împreună.

Irina Deleanu este divorțată și are la activ trei căsnicii. Prin viața lui Țiriac au trecut multe femei, dintre care câteva dintre ele celebre în showbizul românesc.

Cu cine s-a mai iubit Ion Țiriac de-a lungul timpului

Când avea 26 de ani, Țiriac s-a iubit cu Victorița Dumitrescu, campioană mondială la handbal. A fost căsătorit cu Erika Braedt, însă la doi ani au decis să divorțeze din cauza aventurilor extraconjugale pe care femeia le-a avut, inclusiv cu regizorul Sergiu Nicolaescu.

Apoi, Țiriac a avut o relație cu americanca Mikette von Issenberg, cea care i-a dăruit primul copil, pe Ion Ion Țiriac.

Miliardarul a avut o relație cu Heather MacLachlan, apoi cu Sophie Ayad, o jurnalistă egipteană care i-a oferit doi copii: Ioana și Karim, care locuiesc în Monaco cu mama lor.

A urmat apoi Adriana Ikim, care a scris și o carte în care a vorbit despre relația ei cu Ion Țiriac. Au urmat apoi Anamaria Ferentz și Laurette, două femei celebre din showbizul românesc.

Și Andreea Marin ar fi avut o relație cu Ion Țiriac, înainte ca aceasta să se căsătorească cu Ștefan Bănică Jr.

”Nu ne-am ținut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obișnuiți cu aparițiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeți în asemenea ipostaze și cu alte ocazii!

Nu vă pot răspunde nici la întrebarea dacă m-a cerut de nevastă! Pe de alta parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac”, declara atunci Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI