Femeia căreia Ion Țiriac i-a luat mințile, la propriu: ”L-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună”

Femeia căreia Ion Țiriac i-a luat mințile, la propriu: ”L-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună”

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. A cunoscut succesul în afaceri și în sport, dar atunci când a venit vorba despre relațiile sale, el a încercat să fie cât mai discret și să nu se expună, chiar dacă publicul își dorea să știe totul despre idilele trăite de acesta.

Fotomodelul Adriana Ikim a făcut dezvăluiri tulburătoare despre relația cu Ion Țiriac

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. El s-a iubit cu fotomodelul Adriana Ikim, ce a făcut mai multe dezvăluiri despre viața petrecută alături de omul de afaceri într-o carte numită ‘Manechin în două lumi’. Aceasta a povestit totul despre clipele petrecute împreună cu el, dar și despre sentimentele pe care le-au avut unul pentru celălalt.

Mai mult, fotomodelul Adriana Ikim a elucidat povestea inelului de logodnă pe care Ion Țiriac i l-a oferit Andreei Marin în trecut. Omul de afaceri făcuse o adevărată pasiune pentru prezentatoarea de televiziune, dar fosta iubită a lăsat de înțeles că sentimentele nu i-au fost împărtășite pentru că acesta i-a menționat că îi poate trimite bijuteria chiar ei.

Adriana Ikim, despre pasiunea pe care a avut-o Ion Țiriac pentru Andreea Marin. Misterul a fost elucidat

„Mă suna, eram la Milano. Vorbeam despre Andreea Marin și despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus că vreau să mă cheme la nuntă. Mi-a spus ceva destul de ciudat: ‘Bine, Ikim, îți trimit ție inelul dacă zici de nuntă!'”, a spus Adriana Ikim pentru ziarul Național.

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. Adriana Ikim susține că a trebuit să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut pentru a uita de relația pe care a avut-o cu omul de afaceri. Fotomodelul a povestit că a suferit foarte mult de pe urma acestei legături tumultoase.

“Eu te iubesc, te-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună. Nu, nu mi-e rușine să ți-o spun și nu stiu de ce te jenezi tu, la urma urmelor, eu sunt cea care a suferit în toți anii ăștia.”, a scris fotomodelul în cartea sa.

Ion Țiriac i-a furat mințile fotomodelului. Cât de mult a suferit Adriana Ikim

Povestea de dragoste dintre cei doi a început foarte frumos, dar, într-un final, fotomodelul Adriana Ikim susține în cartea sa că a avut de suferit. Până la urmă, pentru a uita de pasiunea mistuitoare pe care o are față de omul de afaceri, ea a mers la psihoterapie.

„E groaznic să iubești un om, să-i atribui atâtea calități și să-ți dai brusc seama că e un laș. Un laș, ca toți bărbații. Îmi doream să am un bărbat numai pentru mine.”, relateaza femeia în carte.