22 dec. 2021 | 10:16

Ion Țiriac, mărturisire surpriză despre viața personală. Câți copii ar fi vrut să aibă

Sport
Ion Țiriac, mărturisire surpriză despre viața personală. Câți copii ar fi vrut să aibă
Ion Țiriac a mărturisit cel mai mare regret pe care-l are în privința vieții de familie

Ion Țiriac, mărturisire surpriză despre viața personală. Omul de afaceri este foarte discret atunci când vine vorba de acest aspect. Dar, din când în când, fostul jucător de tenis devenit miliardar își mai permite câte o indiscreție, ridicând vălul și în această privință. Ion Țiriac a fost clasat pe locul 3 în topul celor mai bogați români realizat de Forbes.

Ion Țiriac, mărturisire surpriză despre viața personală

Ion Țiriac, mărturisire surpriză despre viața personală. Omul de afaceri a înflorit în pandemie. Ion Țiriac a fost situat pe locul 3 în topul celor mai bogați români realizat de Forbes. Averea sa a fost estimată la 7,2 miliarde de lei, cu 1,2 miliarde mai mult decât în 2020.

Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid pe care-l patrona de aproape două decenii. El va încasa o sumă între 200 – 250 de milioane de euro. Dar are planuri pentru crearea unui alt turneu, chiar în București. Dincolo de reușitele în afaceri, Ion Țiriac are și o viața personală plină.

Miliardarul Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, iar mariajul său a durat doar doi ani. Între 1963 și 1965, soția lui Țiriac a fost Erika Braedt, actualmente Siegwart, o fostă handbalistă la Știința București. El are copii cu Mikette von Issenberg, model, mama lui Ion Țiriac Jr., și cu Sophie Ayad, ziaristă din Egipt, cu care îi are pe Karim Mihai și Ioana Natalia. Dar, cu ceva vreme în urmă, mai în glumă mai în serios, Țiriac mărturisea că „am trei copii din mariaje si alți 30 din alte relații”.

Câți copii ar fi vrut să aibă

Nu se știe deocamdată dacă Ion Țiriac chiar are atâția, dar miliardarul a recunoscut că și-ar fi dorit o familie numeroasă. Într-un interviu acordat revistei pasionaților de Porsche, Ion Țiriac a mărturisit că singurul lucru pe care-l regretă este că nu și-a putut întemeia o familie.

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a declarat Ion Țiriac, citat de ziare.com.

El a mai fost întrebat și ce i-ar spune bătrânul Țiriac tânărului Țiriac.

„Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic”, a răspuns Ion Țiriac în același interviu, conform sursei citate.

Ion Țiriac a câștigat 22 de turnee ca jucător de dublu, inclusiv un Grand Slam, în 1970, la Roland Garros, alături de Ilie Năstase. Înainte de tenis, a practicat hocheiul pe gheață, fiind chiar component naționalei României ce a participat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Innsbruck, în 1964.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro