Ion Ţiriac este noul James Bond. Ce maşină spectaculoasă a achiziţionat omul de afaceri

Ion Ţiriac este noul James Bond. Ce maşină spectaculoasă a achiziţionat omul de afaceri
Cum arată noua mașină din colecția lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a achiziționat încă o bijuterie pe patru roți. Celebrul afacerist a adăugat încă o mașină de lux coleției sale impresionante. Cum arată mașina cu care sigur îi va face pe șoferi invidioși?

Ion Țiriac a achiziționat încă un bolid de lux

Prima lună de toamnă vine cu un nou bolid în colecția impresionantă de mașini a celebrului Ion Țiriac. Acesta și-a cumpărat un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Specialiștii spun că un astfel de vehicul celebrează performanța și libertatea de mișcare.

Noua bijuterie pe patru roți completează astfel gama de autovehicule create și personalizate special pentru cunoscutul afacerist. Modelul are la interior o placă din aur pe care este inscripționat ‘009/992’, iar la exterior are un parchet grafic pe uși unde este afișat de asemenea numărul ‘009’.

“Am achiziționat primul meu Porsche în anul 1975. Porsche este o marcă fascinantă, care a excelat permanent la capitolele design și performanță. Acest exemplar Porsche este produs în 2020, într-o serie destul de limitată, de 992 de unități.

Am ținut ca această ediție să aibă un exponat aici, în România, la Țiriac Collection. Numărul 007 era a lui James Bond, 008 al nu știu cui, eu am primit numărul 009, corelat zilei mele de naștere. Nu este o jucărioară frumoasă, este o treabă tehnologică care iese din comun”
Ion Țiriac (Sursa: comunicat Țiriac Collection)

“Ar trebui să mi-o semnezi în aur”

Fostul tenismen a relatat și povestea plăcuțelor dispuse înauntru și în afara mașinii. Chiar acesta a propus companiei Porche să-i personalizeze vehiculele. De fiecare dată când la colecție se mai adaugă una, există și o astfel de plăcuță făcută special.

“Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus lui Porsche. Mi-a răspuns că ei nu fac treburi de acestea, ei fac doar mașini foarte bune. Semnături pot să îmi dea, dar nu gratis.

Şi de atunci am eu de fiecare dată plăcuța, iar cand iese o mașină nouă pentru Țiriac Collection, domnul Porsche o personalizează”, a mai adăugat Ion Țiriac.

Interiorul mașinii are un design nostalgic, cu piele în două culori (Bordeaux Red și Atacama Beige), scaune din velur și uși tapițate, dar și un turometru analog și un cronometru cu aspect clasic montat pe bord.

“Ca importator național al mărcii Porsche, Porsche Inter Auto Romania, prin Centrul Porsche București,  a avut și are o colaborare frumoasă și de durată cu domnul Ion Țiriac, aducând în țară exemplare extraordinare din gama modelelor Porsche,” a spus Adrian Pascu, Director Executiv, Importator Porsche, Porsche Inter Auto Romania.

Urmăriți Playtech.ro și pe