Ion Țiriac dă lovitura în tenisul mondial. I-a uimit pe toți, Djokovic este alături de el

Ion Tiriac, lovitura dura pentru Ungaria

Ion Țiriac dă lovitura în tenisul mondial. I-a uimit pe toți, însă Novak Djokovic este alături de el. Ce se întâmplă cu adevărat, citiți în articolul de mai jos.

Ion Țiriac le-a dat lovitura de grație ungurilor. Ce le-a făcut omul de afaceri român

Ion Țiriac mai dă o lovitura în tenisul mondial, scrie playsport.ro. I-a uimit pe toți, însă Novak Djokovic și fratele lui sunt alături de el. Asociația Tenismenilor Profesioniști (ATP) a anunțat că Ion Țiriac a încheiat o înțelegere cu Djordje Djokovic, fratele marelui campion Novak Djokovic.

Astfel, cei doi au hotărât ca turneul ”Openul Ungariei” să fie mutat la Belgrad începând cu luna lui aprilie 2021. Pentru cei care nu cunosc, turneul este deținut de nimeni altul decât Ion Țiriac. În perioada 2017-2019, turneul a fost organizat la Budapesta.

Djordje Djokovic conduce compania Tara 2016s

De această dată, Djordje Djokovic, cel care conduce compania Tara 2016s, va fi directorul turneului patronat de fostul jucător de tenis-Ion Țiriac. Este vorba de aceeași competiție de categorie ATP 250 organizată în trecut la București, sub numele de ”Năstase – Țiriac Trophy”. Acum, Ion Țiriac a mutat-o la Belgrad din cauză că Arenele BNR sunt într-o avansată stare de degradare.

Astfel, tenisul de nivel ATP revine în capitala Serbiei după 9 ani.

Mutarea turneului a fost deja aprobată

Relocarea turneului de la Budapesta la Belgrad a fost aprobată de Comitetul Director al ATP, iar în luna aprilie vom vedea competiția sub numele de ‘Openul Serbiei’.

Acesta se desfășoară sub licența deținută de Ion Țiriac, cel care a ajuns la un acord cu organizatorii Tara 2016s, reprezentați de Djordje Djokovic, noul director al turneului”, se arată în informarea transmiă de ATP prin intermediul site-ului oficial.

Când are loc Openul Serbiei

Openul Serbiei se va desfășura în perioada 19 – 25 aprilie 2021. Ion Țiriac nu a mai putut organiza turneul la Budapesta, sezonul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus.

De asemenea, omul de afaceri român a mai anunțat și alte schimbări impresionante în noul calendar al turneului de tenis.

Unde mai organizează Ion Țiriac două turnee de tenis

Astfel, un nou turneu ATP va avea loc la Singapore, în condiții indoor, pe suprafață dură, între 22 și 28 februarie. După asta, un alt concurs desfășurat pe zgură va fi inaugurat la Marbella (Spania), între 5-11 aprilie. Noile turnee de tenis au fost înființate pentru a le oferi jucătorilo mai multe oportunități de a juca în contextul pandemiei de coronavirus cu care se confruntă întregul mapamond.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI