Ion Țiriac a răbufnit la adresa celor care o critică pe Simona Halep: „Întrebarea mea e ce facem după ea!”

Ion Țiriac, atac dur la adresa celor care o critică pe Simona Halep

Ion Țiriac a răbufnit la adresa celor care o critică pe Simona Halep. Omul de afaceri nu înțelege cum unii nu pot aprecia performanțele sportivei din ultimii ani și aleg să o vorbească de rău atunci când trece printr-o perioadă mai puțin bună.

Ion Țiriac, atac dur la adresa celor care o critică pe Simona Halep

Simona Halep ne-a făcut mândri că suntem români în ultimii ani, însă mulți au criticat-o atunci când sportiva a avut o perioadă mai slabă din punct de vedere profesional. S-a întâmplat și în 2019, când constănțeanca și-a trecut în palmares un singur trofeu, la Wimbledon.

Președintele Federației Române de Tenis nu îi înțelege pe cei care o critică pe Simona Halep și le transmite că nu vor putea realiza într-o viață ceea ce sportiva a realizat în ultimii ani.

„Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când e una mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani…dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni.

Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep”, a declarat Ion Țiriac pentru Eurosport.

În 2019, Simona și-a trecut în palmares cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, la Wimbledon, după ce în 2018 a triumfat pe zgura de la Roland Garros. Constănțeanca a câștigat în acest an din tenis aproape 7 milioane de dolari, iar suma totală a premiilor obținute din acest sport până la vârsta de 28 de ani se ridică la peste 35 de milioane de dolari.

Simona Halep a primit nota 9 pentru performanțele din acest an din partea italienilor de la OK Tennis și a fost clasată pe locul 2 în topul celor mai bune jucătoare de tenis din ultimul deceniu de către cei de la Tennis Channel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI