Ion Țiriac a primit cea mai surprinzătoare invitație. Reîntâlnire după o pauză de 2 ani?!

Ion Țiriac a primit cea mai surprinzătoare invitație. Reîntâlnire după o pauză de 2 ani?!
Ion Țiriac, invitație surprinzătoare de Sărbători

Ion Țiriac este așteptat la masa de Crăciun. Fostul mare tenismen a primit o invitație surprinzătoare, după doi ani de tăcere între el și această persoană.

Ion Țiriac, invitație surprinzătoare de Crăciun. Se anunță o întrevedere de zile mari

„Ușa casei mele este deschisă pentru toată lumea”, a spus Anastasia Lazariuc pentru Impact. Artista susține că a rămas în relații bune cu familia lui Ion Țiriac, la doi ani de la divorțul fiicei sale, Ileana, de Ion Alexandru Țiriac. Cântăreața va petrece Crăciunul în familie, alături de cei doi copii și de cei patru nepoți, dar păstrează la masă și locuri libere pentru membrii familiei Țiriac, fostul socru și fostul ginere.

Cât despre cum îi merge în această perioadă, artista a dezvăluit că i-a prins bine o pauză. De altfel, dată fiind această criză are ocazia de a-și petrecere Revelionul alături de copii și nu pe scenă.

„Pentru mine, această periodă este una extrem de frumoasă, chiar dacă îmi doresc ca de la anul să avem din nou activitate. Acum nu mă pot văita, mie chiar mi-a căzut bine că toți vom sta pe la casele noastre. Aici, în București, nu ne mai putem deplasa. Copiii și-ar fi dorit să plece, sunt tineri, au această dorință și curiozitate de a călători, dar acum nu mai au cum. Nimic nu e întâmplător.

Trebuie să fim cu sufletul la Dumnezeu, să ne lăsăm în voia lui, poate e un îndemn să ne adunăm, pentru că în graba vieții, nu mai apucăm să ne bucurăm de lucrurile mărunte, care de fapt sunt atât de importante. Până acum, Crăciunul devenise deja o tradiție, de a sta acasă, dar de Revelion eram tot timpul plecată.

Aveam activitate și invidiam femerile ce se puteau trezi la ce oră doreau și-și făceau programul pe care-l voiau. Eu schimbam mereu bagajele, eram pe drumuri, iar acum am învățat să dau mai multă atenție lucrurilor frumoase, nu doar celor pe care le vedeam doar din avion”, a spus interpreta pentru sursa menționată.

Vedeta s-a conformat măsurilor impuse de autorități

Basarabeanca respectă aceleași măsuri de igienă pe care le avea și înainte de pandemie: „Din fericire, eu nu prea ies din casă. Dar, atunci când ies, port mască. Nu sunt însă exagerată. Nu-mi dau cu spirt din cinci în cinci minute. Chiar nu e indicat, îți poți distruge imunitatea. Trebuie doar să fim mai atenți. Problema este că acum trecem printr-o altă etapă a omenirii, la care trebuie să ne adaptăm”.