Ion Țiriac a avut covid-19 la 82 de ani. Ce mărturisiri a făcut despre boală

Ion Țiriac a avut covid-19. Miliardarul a povestit cum s-a simțit și cum a reușit să treacă peste acest moment de cumpănă.

Ion Țiriac a avut covid-19 la 82 de ani

Omul de afaceri a avut covid-19 la 82 de ani, iar apoi a decis să se vaccineze. El a declarat că nu a știut că are boala și a aflat la un test de rutină.

În plus, Ion Țiriac spune că știe de unde a luat virusul. Într-o cizită la fiica lui în Statele Unite Ale Americii s-a infectat, asta după ce și ea luase virusul de la facultate.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat pentru observatornews.ro.

Omul de afaceri a mai declarat că s-a vaccinat cu serul de la Pfizer, însă spune că l-a făcut pentru că asta i s-a oferit.

„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a explicat el.

Câți bani a pierdut în pandemie

Ion Țiriac a povestit că a pierdut foarte mulți bani în pandemie și din cauza Turneului de Tenis de la Madrid de anul trecut. Cu toate astea, afaceristul a punctat că sănătatea este cea mai importantă, deoarece „bani nu poți face decât sănătos”.

„Eu personal am pierdut foarte mulți bani pentru că sportul și, în special Turneul de Tenis de la Madrid pe care anul trecut nu l-am jucat… și care turneu trebuie să-l joc în mai acuma, e undeva la 40 de milioane de euro cost. În rest, ceea ce e un paradox, În România anul trecut s-au vândut mai multe mașini ca în 2019. Iară nu înțelegi. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și atuncea își ia mașină. Dar, în sfârșit, am pierdut bani, nu am câștigat atâția bani, pune-o pe treaba asta. Dar bani nu poti face decât sănătos”, a mai spus omul de afaceri, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI