Ioana și Ilie Năstase au făcut nunta! Ce condiție i-a pus bruneta ca să renunțe la divorț

Ioana și Ilie Năstase au făcut nunta! Ce condiție i-a pus bruneta ca să renunțe la divorț
Ioana și Ilie Năstase au făcut nunta! Ce condiție i-a pus bruneta ca să renunțe la divorț

Nebănuite sunt căile iubirii! Dacă în urmă cu două săptămâni Ioana Năstase era hotărâtă să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul tenismen, Ilie Năstase, și să depună actele de divorț, iată că pe cei doi îi leagă încă sentimente puternice.

Ioana și Ilie Năstase au făcut nunta

Aceasta și-a luat prin surprindere fanii virtuali atunci când a postat două fotografii în rochie de mireasă, anunțând că sâmbătă, 6 iunie, este ziua cea mare. Se pare că Ioana și-a retras cererea de divorț.

Deși au făcut pasul căsătoriei în fața Stării Civile, cuplul nu a avut parte și de cununia religioasă, pe care a organizat-o la Techirghiol, alături de familie și apropiați.

Amintim că Ioana și Ilie Năstase au început povestea de dragoste în septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Pastramă. Pe data de 25 aprilie 2019, cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, dar mariajul lor a fost umbrit de acuzații de ambele părți.

Dar Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului:  „As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea atunci.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase decizia de a mai da o șansă relației, pentru Click!

Cum s-a desfășurat marele eveniment

Astfel, Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Simion (43 de ani) s-au cununat religios sâmbătă, 6 iunie, la o mănăstire din Techirghiol. Petrecerea  s-a desfășurat într-un restaurant de fițe de pe malul mării. La nuntă, Ilie s-a însurat îmbrăcat în uniforma de general, iar mireasa lui a fost cu adevărat superbă. Ceremonia religioasă a durat mai bine de o oră, la care au luat parte familiile și prietenii cei mai apropiați ai mirilor.
După cununie, Ilie și Ioana, au fost însoțiți de alaiul de nuntași, care au petrecut la restaurantul din cadrul Caelia Beach, aflat pe malul mării, în stațiunea Mamaia. Nașii au fost Ciprian Marica și soția sa, Ioana. Mai mult, Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, astfel că nuntașii, mirii și nașii s-au simțit ca acasă. Menționăm că Ilie Năstase este la a cincea căsătorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI