Ioana Ginghină a găsit metoda ca să treacă mai uşor peste divorţ. Ce face ca să își ocupe timpul liber

Ioana Ginghină a găsit metoda ca să treacă mai uşor peste divorţ. Ce face ca să își ocupe timpul liber

A fost un an greu pentru Ioana Ginghină, dar vedeta a mărturisit ce metodă pune în practică pentru a trece mai ușor de divorțul de fostul soț. Cei doi actori s-au separat în vara lui 2019, dar Ioana a rămas în casa celor doi, localizată lângă București.

Ioana Ginghină a găsit metoda ca să treacă mai uşor peste divorţ

Ca să își ocupe timpul liber și pentru a uita de necazurile din aria amoroasă, Ioana Ginghină a povestit ce metodă aplică, încât să poată trece peste toate. Nu pare să își fi încheiat încă socotelile cu fostul său soț, de 44 de ani, dar intenționează să uite cât mai rapid de această decepție.

Ioana Ginghină a găsit metoda ca să treacă mai uşor peste divorţ. Ce face ca să își ocupe timpul liber

Actrița a dezvăluit de curând că intenționează să se mute din vila în care a trăit alături de fostul soț. Ioana vrea elimine orice distanță până în Capitală și să se mute chiar într-o zonă centrală. Aceștia au avut parte de un mariaj care s-a desfășurat pe parcursul a 12 ani, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului Numai iubirea, de la Acasă TV. Vila lor din afara Bucureștiului a fost estimată la suma de 200.000 de euro. Actrița își dorește să renunțe la acea locuință, pentru că a început să lucreze și își va continua și studiile. De aceea, vrea să vină mai aproape zonele în care își va avea activitatea, din Capitală.

Ioana Ginghină se mută din vila în care a stat cu fostul soț!

„Îmi doresc să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să stau în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu, şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt”, spunea Ioana Ginghină, la o emisiune TV.

„Nu există o persoană nouă în viaţa mea care nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie. Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a mai dezvălut actrița.

Ioana Ginghină e foarte aglomerată în această perioadă, fiind și actriță la Teatrul „Ion Creangă” din Bucureşti. Tot aceasta trebuie să se ocupe și de fiica lor, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Adolescenta o însoțește peste tot și i-a fost acesteia un real sprijin, în perioada foarte dificilă.

Nu se ştie când voi reuşi să mă mut în centrul Capitalei. Este un gând pe care sper să îl pun în practică anul viitor. Stau de opt ani în această casă din Dragomireşti (judeţul Ilfov, la aproximativ 20 km de centrul Bucureştiului – n.r.). S-a tot construit foarte mult peste tot în această zonă, iar traficul s-a îngreunat şi la orice oră este la fel de dificil să te deplasezi. În fiecare zi mă trezesc la ora 5.45, iar fiica mea la 6.10.

Ieşim pe uşă la 6.30 şi tot întârziem de multe ori la şcoală din cauza traficului. Ea învaţă la Colegiul German «Goethe», aproape de Piaţa Romană. Efectiv, nu mai rezist, este un chin. Şi acum este mai complicat pentru că Ruxandra a intrat în clasa a V-a şi dacă înainte învăţătoarea era cea care înţelegea situaţia, acum are profesori şi ar însemna să întârzie aproape în fiecare zi la prima oră, la altă materie. Am şi un apartament doar al meu în Bucureşti, dar iarna asta stăm aici (în vilă – n.r.), nu ne mutăm. Ca să facem acest pas, ar trebui mai întâi să o conving pe fiica mea să renunţe la casă. Pentru că ea aici a crescut. Pe de altă parte, Ruxi e deja mare şi vrea şi ea să ajungă mai repede în oraş”, a mai mărturisit Ioana Gingină, potrivit click.ro.