Internauţii, speriaţi de modul în care un bărbat mănâncă pizza. Chiar soţia l-a dat de gol: „Face aşa de când era la facultate”

Internauţii, speriaţi de modul în care un bărbat mănâncă pizza. Chiar soţia l-a dat de gol: „Face aşa de când era la facultate”
Internautii, speriati de modul in care un barbat mananca pizza. Chiar sotia l-a dat de gol Face asa de cand era la facultate

Utilizatorii platformei online Reddit au rămas dezgustați, după ce o femeie a încărcat un videoclip care arată felul în care soțul ei mănâncă pizza, încă de pe vremea când cei doi erau studenți. Internauților nu le-a venit să creadă. Ce detaliu incredibil l-a dat de gol pe bărbat.

Soția unui american l-a dat de gol că mănâncă pizza răcită sub jetul de apă de la chiuveta din bucătărie

Există foarte puțin persoane cărora să nu le placă pizza, deliciul italian fiind unul dintre cele mai populare preparate din lume, preferată atât de cei mici, cât și de cei mari.

Recent, internauții au fost frapați de felul în care un bărbat savurează o felie de pizza, atunci când soția lui l-a dat de gol în mediul online, distribuind un clip în care partenerul ei de viață mânca pizza, iar femeia a întrebat dacă al său comportament ar fi acceptabil.

Comparat cu un raton sau cu un „câine cu degetele mari”, postând pe Reddit, femeia a dezvăluit că soțul ei ține pizza sub un jet de apă și o răcește înainte de a o mânca, gest care i-a șocat pe utilizatorii platformei online.

 „În facultate, soțul meu și cu mine făceam pizza la cuptor și el își trecea feliile sub robinetul cu apă, pentru a se răci mai repede. El spune că pizza nu și-a schimbat gustul și că era încă foarte bună.”, a declarat femeia, relatează cei de la The Mirror.

Citește și Pizza cu blat de mămăligă. E un deliciu, puţini ştiu de această reţetă

Internauții, dezgustați de gestul bărbatului: „Nu te reproduce!”

Femeia a mărturisit că uitase despre acest obicei inedit al soțului ei, până acum câteva zile, când savurau o pizza, iar soțul său a luat o felie și a pus-o sub jetul de apă, înainte de a o mânca.

„După ce scoate pizza din cuptor, o taie după 2-3 minute o taie, apoi imediat își trece felia sub jetu de apă. Crusta nu se udă foarte mult.

În prezent, o face în chiuveta din bucătărie, ceea ce mi-a amintit de același obicei pe care-l avea în facultate. A spus că îi place și că nu-i este rușine.”, a completat femeia.

Clipul viral a devenit celebru pe Internet, acolo unde a strâns peste 2.000 de comentarii în câteva ore, iar câțiva dintre internauți au fost consternați de gestul soțului femeii, căruia i-au transmis cuvinte dure:

„Soțul tău este un raton. Da-l afară înainte să mănânce pisica.

Asta e blasfemie!!!

Nu te reproduce, linia lui trebuie să se termine”, sunt doar cîteva dintre mesajele cârcotașe ale internauților de pe Reddit.

Citește și Pizza, reţeta rapidă. E gata în 10 minute, nu ai nevoie de aluat

Urmăriți Playtech.ro și pe