Interlopii suspectați că au comandat crima lui Emi Pian au fost reținuți. Ce se întâmplă cu clanul Sadoveanu

Ce se întâmplă cu clanul Sadoveanu

Cel suspectat că a dat ordinul care a dus la moartea lui Emi pian a fost reținut. Una dintre cele mai temute organizații criminale din România, clanul Sadoveanu a ajuns sub ochii poliției.

Ce se întâmplă acum cu clanul Sadoveanu

În București, dar și în județele Ilfov și Teleorman, joi dimineață au avut loc 37 de percheziții. Gruparea vizată este clanul Sadoveanu. Un număr de șapte persoane au fost reținute. Printre cei vizați de anchetă este și cel despre care se presupune că ar fi ordonat uciderea lui Emi Pian, interlopul Remus Mincă, unul dintre liderii grupării.

Organele de poliție fac cercetări într-un dosar cu privire la săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 24 de arme albe ( cuțite, săbii sau macete), 10 obiecte contondente (bâte, bastoane telescopice), un pistol de tip airsoft și 152,000 de euro, 38,250 de dolari și 8,020 lire sterline. Totodată, au mai fost ridicate și bijuterii din aur, potrivit Libertatea.ro.

Face trafic de carne vie de 25 de ani

În vârstă de 45 de ani, Cristian Mitrache, zis Sadoveanu, a dat numele clanului care și-a început activitatea criminală cu traficul de carne vie la mijlocul anilor 90 în Tunari, județul Ilfov. Supranumiți și ”Belgienii”, membrii grupului infracțional au ajuns de la infracțiuni precum tâlhăria și proxenetismul lat trafic de droguri.

De la nivelul unei grupări care a început prin controlarea prostituției în comunele limitrofe ale Bucureștiului, clanul a reușit să se impună și în Capitală, la început cu ajutorul rudelor din clanul Duduianu. Iată că, în momentul de față unul dintre Sadoveni este bănuit de cealaltă grupare de comandarea uciderii lui Emi Pian.

Relațiile dintre clanuri s-au deteriorat

La finalul anului trecut, relațiile dintre clanul Duduienilor și clanul Sadoveanu s-au deteriorat. Chiar pe 5 ianuarie, Remus Mincă a postat un clip pe rețelele sociale în cadrul căruia îi amenința public pe frații Pian, pe motiv că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiul lui, Maly în vârstă de 18.

Emi Pian
Interlopii au fost arestați

Mincă era supărat că unii din membrii clanului Pian care i-ar fi dat bani cu camătă fiului său, i-ar fi cerut lui să restituie împrumutul la o partidă ilegală de barbut desfășurată la Ploiești.

După ce a spus că nu vrea să le plătească niciun ban, Remus Mincă a transmis că pentru “copilul său” este în stare să-i împuște “ca pe iepuri pe toți cei care au peste 20 de ani” care profită de lipsa de experiență a fiului său:

“Dacă sunteți șmecheri de șmecheri, chemați-mă pe mine la jocurile astea, nu pe băiatul meu. Nu așa se face ”meseria”. Eu am palmares greu în spate, de ce nu mă chemați pe mine?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI